.

Mamselamsen

fredag, juli 31, 2009

Det kanske börjar dra ihop sig.

Kanske.... kanske har vi en spekulant som har tillräckligt med kontantinsats. Bankerna är jäkligt rädda nu för tiden och ratat flera stycken.... men som sagt... nu har vi en som nog kan hosta upp det som behövs. Och om det går i lås, står vi inför nästa steg.

Vart ska vi flytta?

Vi har absolut ingenting som längre binder oss till Nybban.... så vi är öppna för det mesta. Dock måste det finnas ett hotell eller restaurang till salu på orten. Allra helst skulle vi vilja flytta uppåt landet... men det finns inte så himla mycket till salu där, som passar oss... för vi har krav!

Det ska vara ett ställe som inte har öppet "7-11" året runt... då vi med årens rätt inte orkar det. Så....

1. Ett ställe som har öppet vardagar... typ en lunchrestaurang.
2 Ett ställe där det är "säsong". Ett ställe som har fullt öppet 4-6 månader om året.... och då är det rusning. För att jobba skiten ur oss under dessa månader är inga problem... då har man liksom ett slut att se fram emot.
3. Helst i Södermanland eller Norra Östergötland.

Det finns flera mycket intressanta objekt här omkring... som vi har varit och tittat på. Men vi vill ju allra helst uppåt landet... nära till ungarna, min far och brorsan.

Så vet du något ställe (ej för stort) som är till salu eller kommer att bli till salu.... som inte ligger på Hemnet, skulle jag jättegärna vilja att du tipsar oss.

Over and out/Mamselamsen

1 Kommentarer:

Blogger Batbut tycker...

Kan Mariefred vara något?

11:14 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka