.

Mamselamsen

torsdag, februari 12, 2009

Jag tittade på programmet Ekdal igår.

Och jag kan inte mer än sucka.

OK... Milton håller till inom bl.a. porrindustrin.... och han ville skänka pengar (vilka vet jag inte, kom in lite sent i programmet) till Statsmissionen.... och så var det en himla massa diskussioner runt detta... i fall Statsmissionen skulle ta emot pengarna eller inte. Det var ju "smutsiga" pengar, som luktade illa..

Men vet Ni vad jag tror.

Uteliggarna i Stockholm struntar nog i, ifall pengarna är "smutsiga och luktar illa"... om de kan få tak över huvudet och en dusch... så de blir rena och luktar gott.

Så jag säger som Drakmor skrev i en kommentar för ett par dagar sedan. "Det är till att vara fattig och högfärdig."

Over and out/Mamselamsen

3 Kommentarer:

Blogger Unknown tycker...

Det är ju inte direkt vapen det handlar om...Där hade jag nog satt gränsen lite..

9:54 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vapen värmer ju ganska dåligt. :-)

10:29 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Jag har ett liknande exempel. Här i stan har vi Desperados Mc, som varje år ordnar en tillställning för allmänheten som heter Run for Cancer. Alla pengar de får in den dagen skänker de till barncancerfonden. Sista året vägrade barncancerfonden att ta emot pengarna, med formuleringen att det var ju en Mcklubb med kriminella anknytningar.
Det må så vara att de har en hel del fuffens för sig, men pengarna de får in den dagen kommer ifrån allmänheten, och jag tror att barn med cancer struntar fullständigt i vilken organisation som skänker pengarna om det bidrar till att forskningen går framåt och kan göra fler barn friska. Det slutade med att de skänkte pengarna till en annan organisation.

9:44 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka