.

Mamselamsen

torsdag, december 11, 2008

Varför blir det en nyhet just nu?

Kevin i Idol har varit med i uttagningarna till ESC på Malta. Jaha..... so what?

Jag har läst runt på bloggar den sista veckan och hur de förfasar sig över detta och hur orättvist det är. Man kan undra varför det skrivs om detta just nu. Jag vet inte om jag är ensam om det... men jag har vetat det ända från början.... och bryr mig inte. Det är ju inte så att Idol är någon amatörtävling där man ska vara en "grön" artist som inte tjänar/tjänat pengar på sin musik.... genom typ, uppträdanden. Det är Idol... där man som namnet säger, ska bli en idol. Enda kriteriet för att komma med i tävlingen var att man inte redan hade ett skivkontrakt.

Så jag förstår inte varför detta blossar upp nu... ett par dagar innan finalen. Ska det vara för att guds sändebud på jorden... media, ska försöka styra utgången av denna tävling? Men ledsen.... detta är en skitgammal nyhet.... mer en dåhet.

Jaha... och vem ska då vinna?

Alice är ju söt och rar och har en ganska egen och fin röst... men frågan är om hon kan leva upp till att bli en idol och stjärna? Är hon för blyg och mjuk?

Kevin är också söt och har en bra röst... dock inte egen. (Så där så man bara genom att lyssna på musiken, direkt kan säga att det är han.) Han är en färdig artist. Men som sagt... en bra röst är det många som har.

Jag tror trots allt att Kevin kommer att ro hem det hela.... även om jag tycker att hela programmet har blivit mellanmjölk i år. Mina favoriter har sedan länge åkt ut.... juryn har varit mesig och inte gett kritik där det verkligen har varit befogat.

Men totalvinnare av/genom tävlingen kommer att bli....... *virvel*...... Anna! Hon kommer att bli den artist* som kommer att överleva 2009. Jag tror att den som vinner tävlingen är "död" efter första singeln.


* Artist för mig, är mycket mer än att sjunga bra.

Over and out/Mamselamsen

5 Kommentarer:

Blogger LipglossHeaven tycker...

Jag tycker jag borde stå som medförfattare på denna skapelse...hipphipp!

10:47 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

11:48 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Calua: Featuring Camilla. Glad nu? =)

Anonym: Ledsen... tar bort din kommentar. Vill inte ha religionspropaganda här.

12:04 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hej! Din blogg gör mig glad för den försöker vara positiv och saklig! Läser man tidningarna blir man ju deprimerad och tror att jorden ska gå under vilken dag som helst. Då går jag in på din blogg och får lite perspektiv. Är det ok om jag länkar till dig från min blogg?

www.metrobloggen.se/annakarinsanalyser

12:20 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Annakarin: Det är helt OK... t.o.m. en ära.

2:14 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka