.

Mamselamsen

söndag, september 14, 2008

Kanonstart på dagen! UPPDATERAD!

- Kollar den Lottorad jag tog ut igår. Ett rätt!
- Går ut i köket för att sätta på kaffet och möts av Elsa och en blåmes som sitter och glor på varandra på golvet. Båda var i chock, för det vara bara att svepa in blåmesen i en kökshandduk och sätta ut den på balkongen och Elsa... ja, hon sitter fortfarande kvar och glor på golvet där fågeln satt.
- Jag gick ut på balkongen för att kolla om fågeln satt kvar.... det gjorde den. Men när den fick syn på min blommiga och lurviga morgonrock blev den skiträdd och flög iväg.

Sammanfattning:
1. Jag har mer tur i kärlek än i spel.
2. Vi har ingen "killercat"... bara en nyfiken och sällskaplig sak..
3. Fåglar är korkade som flyger in genom pyttesmå spingor i fönster, samt att de inte gillar blommiga och lurviga morgonrockar.
4. Mamselamsar avskyr dramatik i uppvaknandets ögonblick.
5. Det kommer att krävas mycket kaffe för att få mig på rätt köl igen.
6. När jag sedan fått kölen nedåt, ska träningskläderna på... Friskismaskiner väntar på mig, några kvarter bort.( Har drömt om den ena konstigare träningsmaskinen* efter den andra i natt.... varav en av dem slukade min vattenflaska och "svetthandduk". Finns det någon drömtydare här?)

Sååå... kaffe var det... nybryggt, starkt och kolsvart.

Over and out/Mamselamsen

Uppdaterad.
En av de maskinerna som jag drömde om var som ett långt gåband... med 45 graders lutning. Man skulle ligga på magen på det, medan det rullade neråt. För att motverka att jag åkte ner, var jag tvungen att "cykla" uppåt med några handtag som satt högst upp. Fråga mig inte hur det funkade... men jobbigt som f*n var det... och mina supermuskler klarade det. Rullbandet là av.

Drömtydningsförklaring: Något här i livet vill dra mig neråt... men jag är så fenomenalt stark och vältrimmad att jag "cyklar" mig uppåt hela tiden. Eller så har jag helt enkelt dåligt samvete för att jag inte tränat på fyra dagar. :-)

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Hoppas verkligheten var bättre än drömmen i det här fallet!

:-D

11:14 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Mm... ska snart sticka bort och kolla om de köpt in lite nya träningsmaskiner under helgen. :-)

11:18 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka