.

Mamselamsen

tisdag, september 09, 2008

Blev inte så mycket till supande igår....

... faktiskt bara ett halvt glas vin.... men det kändes lite festligt och småsyndigt.

Men det jag vill komma fram till är att jag tror att jag hittat en "soulmate". Camilla Thulin! Särskilt efter ett uttalande som hon gjort om kläder i Aftonbladet.

"Camilla Thulin är heller ingen vän av leggings, ett praktiskt plagg som åter har varit på modet på senare år. – Det är ju sådant man har i småskolan. Det passar inte för vuxna kvinnor att vara klädda i leggings och gravidklänningar på jobbet och det ger jättekonstiga signaler...... "

Eloge till henne!

Dock skulle jag aldrig sätta på mig kortkort, som hon säger kan vara OK när man är uppåt sextio. Kan bero på mina hängknän, som ger en inte allt för smickrande skugga ner över knäskålarna.... i alla fall uppifrån, där mina betraktarögon sitter.

Så där ja.... det var dagens första "bladder". Nu ska jag på planera upp dagen med hjälp av ett gäng listor! Jag klarar mig inte utan mina listor... inte för att det är särskilt mycket som ska göras, utan mer tillfredställelsen när jag kan stryka punkt efter punkt och till slut kunna klappa mig själv på axeln och säga: "Nu har du varit duktig, här har du en kaka."

Over and out/Mamselamsen.

3 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Thulin är fantastisk! Och det finns förresten strunmpbyxor som håller in och åt överallt, även knän, om du vill använda dina korta kjolar. Allt går att lösa vettu :-)

9:06 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

PGW: Nja.... jag lägger nog min tid med "muskorta" klänningar bakom mig... det gjorde jag nog för 35 år sedan

9:33 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Camilla Thulin är verkligen urtjusig. Skönt att hon håller med "oss" om leggings.... ;)

9:16 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka