.

Mamselamsen

måndag, september 08, 2008

Britney, en underdog

Jag har alltid gillar "underdogar" och jag hoppas verkligen att hon denna gången klarar av sin framgång, nu när har vunnit tre MTV-priser och kommer att hamna i rampljuset igen. Men det verkar som hon har fått hjälp och stöd under det gångna året, av människor som inte bara varit ute efter att tjäna pengar på henne.

Jag gillar visserligen inte riktigt hennes musik... lite för elektronisk för att passa min smak. Tycker inte om när trummor, gitarrer och sånt är gjorda i en dator och består av en massa ettor och nollor. Jag gillar riktiga instrument. Men visst jag kan förstå att allt görs i en dator... det blir billigare och man kan i princip sitta i vilket rum som helst, med en dator som enda sällskap och få ihop något som låter som en gigantisk symfoniorkester som har en massa elektroniska beat i bakgrunden.

Jag vet!

Millan håller ju på med sådant..... bl.a. under sin loftsäng. När sången ska läggas, befinner hon sig oftast i en skivstudio i närheten. Vilken? Det vet jag inte om jag får berätta. * Se nedan.
Studio
Så det är här, hon nu sitter och filar det sista på en av låtarna som hon ska skicka in till Melodifestivalen. Fast hennes förhoppningar är väl inte jättehöga... vet ju hur det går till... lite som klubben för inbördes beundran.... samma låtskrivare... heeela tiden. Men har man inte försökt... så har man inte, som "The Queen of ballads"/Camilla brukar säga. :-)

Om någon kommer hit och av någon anledning inte hört henne och hennes låtar... så finns hon HÄR!! Ni andra... ja, Ni vet ju redan hur hon gapar och skrålar. :-)

Over and out/Mamselamsen, en hämningslös manáscher. :-)

* Fast det har hon å andra sidan, själv skrivit om.