.

Mamselamsen

söndag, september 07, 2008

Så här är det.

På Systembolaget säljer de vin, sprit, glögg och starköl.... och så säljer det här.
Alkoholfri öl... som är dyrare än de flesta starkölen.
Alkoholfri öl
Det måste vara något alldeles speciellt med den... farlig på något sätt! I alla fall om man betänker vad som står flaskhalsen. "Drink responsibly!!!"
Ansvar

Over and out/Mamselamsen, mycket ansvarsfull.

8 Kommentarer:

Blogger Mys liv och hem tycker...

Varför dricker man alkoholfri öl?Smaken är ju inte det som lockar (de) mig i alla fall men Effekten!

10:53 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag har en man som är absolutist. Vilket har resulterat i att jag måste upptätthålla statistiken... och dricka för två. :-)

10:58 em  
Anonymous Anonym tycker...

Det finns faktiskt personer som inte är intresserade av effekten. Jag är urless på att bara för att man inte dricker alkohol tas det för givet att man ska skåla i mineralvatten. Varför kan man inte dricka något festligt bara för att man inte vill dricka alkohol? Jag frågar alltid efter något alkoholfritt vin eller alkoholfri drink men det finns aldrig. För de som "inte dricker" finns coca-cola och Ramlösa typ! Trist!

11:13 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Mm... Stephan tycker att det är ganska trist att inte många restauranger har alkoholfri öl. Det alkoholfria vinet gillar han inte alls.

11:22 em  
Blogger PGW tycker...

Mamsen, det kanske är för att han blivit utsatt för rävgifterna Rotlack och Weisslack som restaurangerna envisas med? Sutter home (har jag för mig att den heter), vitt är riktigt bra.

8:21 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

PGW: Då ska jag ta mig tusan köpa det på fredag. Du vet vid klockan fem, när allt drar igång. :-)

9:05 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Jag blir nästan chockad när ni säger att det inte finns alkoholfria alternativ. Det SKA det finnas. På uteställen åtminstone. Hemmafester har ju lite andra regler.
Jag har varit spritansvarig på studentnation och där såg vi iaf till att det alltid fanns alkoholfri öl och vin för de som så önskade (vilket var lite jobbigt ibland, ety som mamselamsen skriver det alkoholfria ofta är dyrare men man inte ska ta mer betalt utan helst mindre).

10:51 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Sagoslott: Inte många restauranger som vi varit på, som har alkoholfri öl!

1:44 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka