.

Mamselamsen

tisdag, augusti 26, 2008

Rykten!

Stephan och jag är ju ganska ofta ute och idag när vi gick till bilen började vi igen snacka med killarna som "fräschar" upp stationsområdet för 75 miljoner (om det nu kommer att stanna vid den summan). Vi frågade dem varför det är så himla många olika plattor framför stationshuset och på den nya gatan. Och gissa vad han svarade?

"Asch, det kommer nog att fixas till när stationshuset rivs och det byggs upp ett nytt."

Är det alltså redan bestämt att stationshuset ska rivas och att det hemlighålls för oss skattebetalare? Eller?

Ett stationshus som inköptes för 2 miljoner, för inte helt länge sedan. Är detta sant, så kan socialdemokraterna vara helt övertygade om att de får inte min röst vid nästa val i. För maken till slöseri med skattepengar, de sista fem åren, har jag väl sällan skådat.

Och kom inte och snacka om att det ska locka folk och företag att flytta till Nybro... för det kommer de inte att göra... p.g.a. den jäkligt höga kommunalskatten. Jag tycker att det skulle ha varit fasen så mycket bättre att lägga våra skattepengar på oss som redan bor här... så vi stannar kvar. Eller varför inte sy igen fickorna på spenderbyxorna under några år.

Over and out/Mamselamsen

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Det ska inte rivas. Åtminstonde finns inga besult i den riktningen. Du har väl föresten inte missat årets happening i nybban????? I ett hus nära dig

10:41 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nä.... vad? Maila mig.

11:26 em  
Anonymous Anonym tycker...

Budgeten pekar på 24 miljoner minus så nu ska det sparas. Inte på investeringshysterin utan ute i verksamheterna son vanligt.

7:40 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

NybbanBo: Tänk... varför är jag inte förvånad?

8:36 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Men vad fan... snart drar de nog in på frukosten både på alla förskolorna och i äldreomsdorgen för att spara lite pengar. Sen drar de väl in på lärare i skolorna och så vidare och så vidare. Ni vet väl att de vill ha en ny ishall med? /Linda

10:35 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Lindas: Jag VET!

11:56 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Allt kommer att bli bra och fint.

5:42 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Anonym: Det hoppas jag VERKLIGEN, med tanke på vad det kostar!

10:11 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka