.

Mamselamsen

måndag, augusti 25, 2008

Tror Ni att detta verkligen är sant.

Är det verkligen Britney och Enrique som sjunger så jäkla illa. Eller är hela grejen "fejk"?

Klicka på länkarna och lyssna.

Over and out/Mamselamsen

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Enrique har jag för mig att han faktiskt sjungit så dålig vid en playback dvs när de tog bort musiken och bara hade mick volumen på.

Britney har det ju sagt om att hon inte alls låter som på skivorna där allt är mixat. Var på en Britney konsert med min dotter för många år sedan, svårt bara att säga om hon verkligen sjöng live eller till palyback/halv playback den gången.

8:46 em  
Anonymous Anonym tycker...

Dels sjunger de väl inte lika slipat som på skivorna (vem gör det?), men dels kan det väl också vara sjunga-utan-medhörning-effekten, d v s de sjunger till ndras/egna inspelade röster under konserten, och deras eget sjungande är mest för att det inte skall se konstigt ut. Det är alltså inte tänkt att de ska sjunga vackert just då, utan bara sjunga, så är playbacken vacker. Att jämföra med hur vackert det låter när man själv sjunger till musik i hörlurar.

8:32 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

OK! För jag låter riktigt för jäklig när jag sjunger med på låtar i MP3-spelaren... för i verkligheten sjunger jag helt rent... även om tonomfånget med åren blivit något begränsat. :-)

9:19 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka