.

Mamselamsen

lördag, juni 07, 2008

Turbodieten fick stryka på foten....

... för igår tog vi en "Äta-vad-du-vill-kväll".
Provencalpotatis
Det blev grillat kött, tomatsallad, stekta bönor och Provencalpotatis med massa vitlök. Så idag stinker vi som två gamla "degosar". Härligt!

Vi satt på balkongen och jag holkade rosévin... tycker om rosé när det är sommar och varmt. Och som vanligt planerade vi för vad vi ska göra när vi "blir stora". Stephans planer är: en Jaguar, en jättestor svart "truck", en röd Audi TT och en tjugofem år gammal Trans Am med guldfälgar. Där ser man.... det döljer sig en liten artonåring i min man. Fast det visste jag ju redan. :-)

Själv drömmer jag om att någon ska ge mig en äkta Chanelväska... någon utanför familjen... för själv skulle jag aldrig i livet betala 30-40 tusen för en sådan. Men det är helt OK att ge mig en... bara för att jag är så ovanligt snäll/trevlig/snygg/sexig/rolig/bitchig.... you name it. Ro hit den bara, jag sväljer vilken motivation som helst.

Men så landar man i verkligheten, med en gammal Hyundikombi som ska in på verkstad i nästa vecka. All gasen till AC:n har läckt ut... så fram till dess använder vi oss av TD för att inte storkna när vi är ute och åker.

Och själv har jag en gammal handväska som Camilla påstår ser ut som en hemsk medaljongtapet från 70-talet.
Väska
Det sägs att verkligheten överträffar dikten... men det vete fasen.

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Blogger Cicki tycker...

Jag har länkat till det här inlägget utan att be om lov. Jag hoppas du ursäktar....:-)

12:29 em  
Anonymous Anonym tycker...

Läste om att vi skulle vara nöjda . Eller det var inte den här veckan . Men om några dagar duger en ICA kasse . Det SVÄNGER

9:24 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka