.

Mamselamsen

torsdag, juni 05, 2008

Jag och mina Stinky sneakers!

Jag har fått mail från en person som vill köpa dem av mig. Fylla dem med jord och sen i med en blomma... en installation som skulle fotograferats. Men jag kan ju inte göra mig av med dem... vi var har ju varit med så sådana otroliga saker tillsammans, så de har blivit som riktiga vänner.
Stinky sneakers
De håller på att falla samman... stora hål längs sulan... och de osar fan! Men det bryr jag mig inte om, för vi har svettat oss igenom Tjejmilen, vi har trampat Tjejvättern, vi har stått i öken i 40-50 graders värme och väntat på bärgning efter att vi kört fast, vi har plockat hundratals liter svamp, vi har "jagat" svartbjörn i Yosemite, vi har vunnit storkovan på Black Jack på Cesars palace i Las Vegas, vi har vadat i sjöar, vi har gjort tusentals hundpromenader, vi har varit på cykelsemester i Schweiz, vi har gått hela Champs Elysee fram och tillbaka, trampat i koskit när jag skulle lära Bettan att spåra, vi har bestigit Hollywoodhills och mycket mycket mer.

Det är inte mycket liv i dem nu för tiden och de har fått vila en hel del det sista året, men idag lät jag dem få känna på gamla tider. Jag tog ut dem på en powerwalk... och jag tyckte att de kändes glada. Gav mig lite extra stuns under foten, trots att sulan knapp sitter fast.

Just nu står de och återhämtar sig ute på balkongen, för här inne får de fan inte vara och förpesta hela lägenheten.

Så fatta...jag kan ju inte sälja sådana trogna vänner.

Over and out/Mamselamsen, vars skor har själ.