.

Mamselamsen

torsdag, juni 05, 2008

Plocka fram spypåsen... NU!

Här är en av den!!!
Soffan
Här gömmer sig en 90-säng och om man fäller ner armstöden blir de sängbord.

Äntligen, ännu mer smaklösa grejor i vårt hem. :-)

Over and out/Mamselamsen, på väg ute på powerwalk.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Oj...

Ja den kompletterar Helge perfekt :)

10:25 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Hahaha.... fast de befinner sig inte i samma rum. Men å andra sidan, har vi en hel del döá djur i det här rummet också. :-)

10:29 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Kanoners!
Har tidigare ALLTID köpt soffor med fransar för det är sååå snyggt! Gärna med ett tyg som skimrar lite eller varierar i kulör beroende på hur ljuset faller... = )
Nuförtiden har jag en blygsam 2-soffa. Utan fransar. Men den påminner ev. lite om nån gammal biografmöbel, randig i två röda nyanser. Snygg men lite för liten om man gillar att bjuda hem några stycken... Dux tror jag, har inte lyckats hitta någon motsvarande soffa/fåtölj. Skulle va så kul att få komplettera skönheten och kunna erbjuda gästerna spatiös rumpvilning. Verkar som man skulle ha nytta av att besöka Nybban m omnejd för snygga fynd, men saknar ju bil...Mitt hem är ett hopplock av olika möbler, utan tvekan känns vissa nyinvesteringar från IKEA väldigt fel, gillar ju mest gamla möbler med lite feeling. Försöker envetet komplettera soffan med en gammal "kungastol" som sägs ha minst hundra år på nacken och vara tillverkad i Tranås. Den behöver kanske nytt tyg...men...nja...då är den junte gammal längre! Var i Nybban kan man göra såna fina fynd som gamla soffor med fransar? I Sthlm har Second Hand urartat till trasiga katastrofmöbler som ingen vill ha... Saknar verkligen "franssoffor"!
Heder åt denna fina investering! Bordet var också väldigt fint!

7:32 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vettu! Det kryllar av second handaffärer i Nybro, som har sådana här grejor. Folk verkar inte vilja ha sådana här fina soffor, så det var t.o.m. rea på dem. De kostade "ingenting"!

7:57 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka