.

Mamselamsen

söndag, juni 01, 2008

Reseoutfit.

Snajsig med highheels eller praktiskt med lågskor?

Det blev praktiskt.
Outfit
Toppen är galet bra!

1. Jag skulle kunna gå upp 100 kilo och den skulle ändå sitta okey.
2. Jag kan smuggla hur mycket skumpa som helst under den... och ingen skulle märka att jag hade en trettio flaskor hängande runt halsen. Möjligtvis skulle jag kunna bli påkommen på grund av min knäande gång när jag bågnar under tyngden. Men WTF!

Och som nu några kanske ser, har jag fått in den där rätta "kissnödiga" ställningen på benen som är så galet inne nu.. Det är inte klokt hur gamla käringar kan få till det. :-)

Over and out/Mamselamsen, som nu inte kommer att höra av sig förrän på tisdagkväll. Vi hinner inte mer än hem, så ska vi iväg på en "Sommarfest".

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Ett nytt inlägg snart eller?:)

9:14 em  
Anonymous Anonym tycker...

Den kissnödiga ställningen var inne för ca. 40 år sedan Varje ansvarsfull moder lärde sina döttrar att knipa ihop knäna tills de var gifta .Nu står flickorna som gamla sågbockar ca. en meter mellan knäna .Titta bara på tv och bli inne.Där finns inga kissnödiga flickor bara Tanter som kommer ihåg mors varning. Träna och ha Dig som bäst

11:12 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Anonym: Nä, fy fasen... det är ju jättefult. Men jag kanske borde träna på att stå med benen i kors... det gör ju alltid Paris Hilton.

9:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka