.

Mamselamsen

lördag, maj 31, 2008

Jag måste kolla mina garderober ordentligt.

Vi har också någon som bor i garderoben. Hilda Musseron tror jag hon heter. Inte för att det försvinner mat och så.... utan hon snor strumpor... direkt ur tvättmaskinen. Maken till antalet uddastrumpor som vi har, är nästan larvigt.

För att sen inte tala om alla saxar och tejprullar som går upp i rök. Jag vet att jag lägger ner dem i "plötsliga lådan" och när jag sedan ska ha dem är de spårlöst försvunna.

Och sen har vi det där med den trådlösa telefonen. Den som bor här inkognito är så galet fräck att hon smyger runt i lägenheten medan vi är hemma och snor hem på telefonluren. Jag springer runt som en yr höna och letar när det ringer... men ingen telefon. Sen efter en halvtimme eller så kan jag hitta den på en alldeles tokig plats... typ ute på balkongen eller toaletten.

Det värsta av allt är nog när personen tar min handväska. Alltid när jag har som mest bråttom är den som uppslukad av jorden. Personen letar sen alltid efter nya konstifika platser att lämpa av den på... i skafferiet eller under täcket på min säng.

Ja... det är jobbigt med hemliga inneboende. Ska nog ta och börja leta ordentligt idag... för så här kan vi inte ha det. Antingen får hon flytta ut eller så ska hon förbaske mig börja betala hyra.

Over and out/Mamselamsen

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Den där typen tycks ha klonat sej för hon bor hos mej också!!!!!!!

1:59 em  
Anonymous Anonym tycker...

Alltså vad jag blir glad!!!! Jag trodde vi var de enda i Sverige med en sådan inneboende! Jag är också ganska trött på min....:D

2:42 em  
Blogger PGW tycker...

Det där är ett utbrett problem. Jag har en som producerar disk. Mycket elakt.

3:22 em  
Anonymous Anonym tycker...

Britt G Hallqvist skrev om honom för många år sedan (det är en han nämligen) Han heter Tage Kombort!

3:35 em  
Anonymous Anonym tycker...

Härmed utses Tage Kombort till Sveriges främste förläggare:-):-):_)

11:05 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka