.

Mamselamsen

fredag, juni 06, 2008

Sveriges nationaldag.

Jaha.... det var väl kul!? Jag har aldrig riktigt fattat grejen med det. Vad är det vi egentligen firar? Själv är jag inte särskilt nationalistisk. Visst, Sverige är vackert och har en hel del trevliga människor... men det finns massor med skit i Sverige som jag avskyr.

Så min Nationaldag kommer inte att bli flaggviftande eller sjungandes "Du gamla du fria"... här ska kastas kubb! Korpen har ett tingeltangel i Badhusparken, där "icke-Korpare" kan få prova på alla spel och sporter som invigda "Korpare" håller på med. Det kanske t.o.m. blir lite "beachvolleyboll" också... man vet aldrig riktigt hur andan faller på.

Sen på eftermiddagen ska vi kolla på ett hus. Mäklaren hade bara tid denna heliga dag. Ett fantastiskt hus i Örsjö.... lite dyrt för att ligga där.... men vi får se. Det är detta huset.
hus

Underbart jättestort och massor med kakelugnar. Det finns t.o.m. ett litet stall... och det är ju bra om vi skulle få en obändlig lust att skaffa hästar och grejor. :-)

När vi ändå är i Örsjö, ska vi även titta på ett annat hus... ett som inte kommit ut på Hemnet än. Enligt Stephan ett skithäftigt hus (han springer ju runt hos alla mäklarna här och kör sladder, så han får en massa förhandsinfo) som nu ägs av två äldre danska damer som tydligen har köpt ett hus på Strandvejen i Köpenhamn. Allt ska vara tiptop utom köket... för så långt hann de inte innan de bestämde sig för att sälja.

Japp.... så vårt liv består nu av hustittande.... bara tittande. För så länge detta huset inte har hittat en ny ägare, kan vi inte gå längre. Och kommer det ingen som betalar minst det utsatta priset... tja, då bor vi väl kvar. För vi bor ju inte helt fel.
Vår lägenhet

Duschen nu!

Over and out/Mamselamsen

8 Kommentarer:

Blogger Rexxie tycker...

Varför skall ni sälja?

11:48 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vill egentligen börja "knyta ihop påsen"... och inte sprida ut oss på för mycket grejor. Det räcker så gott som det är. :-)

11:54 fm  
Blogger Terése tycker...

Tjusigt hus! Jag tyckte att det var billigt, men jag är nog skadad av priserna här i stan, där man får betala runt tre miljoner för ett vettigt hus.
Huset ni ska kolla på hade nog gått för en fyra miljoner här.

12:04 em  
Anonymous Anonym tycker...

Gud så fint ni bor. Varför i all sin dar vill ni flytta därifrån??

12:46 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

terese: Köper man hus härnere är de billiga och det räcker med att åka en mil öster om Nybban, är de skitbilliga.

Mia: Kolla inlägget ovanför.

2:59 em  
Anonymous Anonym tycker...

Och ännu billigare är don ju en mil VÄSTER om Nybro.....

9:43 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Orreforsaren: Hihi.... skrev visst lite fel. :-)

/Mamselamsen

11:01 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Den som söker ska visst finna... stämmer så gott så! ;)

Föreslog att karln skulle ta sig en titt på Nybbanboet... men affärslokaler som är uthyrda på långtid... näe sa han, behöver ju själv i så fall...

Inte så dyrt för 10 rum + biytor det där i Örsjö - men ack vilken håla att bosätta sig i! Har jobbat i skola/fritids där...
Kramis!

10:01 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka