.

Mamselamsen

lördag, mars 29, 2008

Konstigt!

Jag läser runt på en massa bloggar som skriver lyriskt om att man nu kan handla via Internet från affärskedjan Forever 21 . Konstigt... ungefär lika konstigt som när människor skriver lyriskt om kläder från Target... som ungefär är som ett Svenskt Åhléns.

Camilla och jag pratade om det igår och vi bara ruskade på huvudet. Vi har handlat en del på Forever 21.... och ja, det är billigt (när man är i USA!)... kläderna är häftiga... men mycket av det de säljer är i princip engångs. Kvalitén är ofta så dålig ett de inte pallar en tvätt.

Så att handla "engångskläder" via Internet med en skitdyr frakt.... och fasen vet om det inte tillkommer tull också.... är ju fullkomligt galet. Det är som att handla från HM... fast sämre kvalité och mycket dyrare.

Fast visst.... jag använder just nu en grej som jag köpte på Forever 21 för något år sedan, på en av mina resor till USA. Denna:
Foreverväska

En stor väska i äkta plast och guld.... och jag tror jag gav 17-18 dollar för den. Men så var jag där och behövde inte betala alla de avgifter som tillkommer när man handlar från Sverige.

Over and out/Mamselamsen, inte så lättimponerad.