.

Mamselamsen

fredag, mars 28, 2008

Camilla kom hem vrålhungrig!

Silverlinjen är ett fantastiskt sätt att resa på tycker jag... man behöver inte byta buss eller släpa på väskor, så där som man måste göra med tåg.

Men!

Kan de inte byta rastställe på vägen? Restaurangen i Ringarum, där alla bussar stannar har enligt min uppfattning Sveriges äckligaste mat. Där har inmundigats kebabtallrik med hamburgerdressing! Igår beställde Millan in en schnitzel.... en schnitzel som hade dugt gott som oförstörbar sula till skorna. Men så blir det kanske när en restaurang inte behöver bjuda till..... de har ju sina gäster ändå, då det stannar en massa bussar där varje dag. Så japp.... hon var skithungrig när hon kom hem. Tur att ägg- och kaviarmackorna var redo.... och skumpan.

När allt var avpratat, ägnade vi resten av kvällen åt hennes dator. Faktum är att jag fick höra massor nya och nästan färdigmixade låtar... scheeeezuz.... den ungen kan skriva låtar som får skinnet att knottra sig. Och för att inte tala om den enda låten som hon inte skrivit själv på det kommande albumet.... jag kallar den "Guardian angel", fast det heter den inte. Den är skriven av "Baywatch-Robin" (hon var staffwriter). Hur som helst, den låten var bland de fyra sista låtarna på American-Idol som hade chans att bli finallåten.... men det blev en annan. Och jag är glad (fast det var lite synd om Robin) för det, eftersom Robin gav låten till Millan.... som hon har gjort en gruvligt vacker version av den.

OK... vi lyssnade på hennes musik under en timme eller så, men sen tittade vi på ett klipp på Youtube.... tjugofem gånger!

Det här! (Kolla in när han gråter.... jag bara dog av skratt... killen är ett geni)

Björn Gustavsson är så galet söt, att jag skulle kunna tänka mig att adoptera honom.

Och apropå Björn Gustavsson. Han har ju etablerat ett nytt uttryck i Sverige. "Jag har fått kiili." Det uttrycket används i den här familjen för jämnan... men ibland kan det bli lite pinsamt. Camilla.... förståss!

Hon och hennes pojkvän var på en "standupcomedygrej" för någon vecka sen och i pausen... eller vad det var, står de i baren för att beställa öl. Millan kunde av någon anledning inte ta ölen, så hon ropar till pojkvännen:"Snälla.... kan du ta min öl... för jag har fått kliiiiiii". Hon lyfter blicken och vem står där och tittar fram bakom en pelare... med sina blå ögon och ett litet leende på läpparna? Björn Gustavsson.... så klart! Millan rafsar ihop sina grejor och väser till pojkvännen "Det är nu du ska säga något.... vad som helst.... prata med mig.. ta bort mig härifrån"!

Sååååå typiskt Camilla..... inget filter mellan hjärna och mun. :-)

Over and out/Mamselamsen, som inte var ett dugg bättre för så där trettio år sedan.