.

Mamselamsen

fredag, mars 07, 2008

Har bloggar makt eller inte?

Det är jag övertygad om att de har. Men det som jag tycker är än mer intressant är att de är en enorm kunskapskanal (jaja... det finns en viss sorts bloggar som inte tillför mycket)

Jag hade inte tänkt på detta förrän jag blev intervjuad för ett par veckor sedan och journalisten frågade hur jag kunde veta så mycket om en viss fråga.

Varje dag läser jag en hel del tidningar som tar upp olika ämnen och sen läser jag blogginlägg som vinklar det hela på olika sätt.... jag läser kommentarerna. Man får en massa olika åsikter och fakta om något aktuellt och ut i från det har jag möjlighet att få kunskap och kan skapa mig en egen åsikt om grejor som jag inte hade en aning om förut. (Men som jag sagt innan; man ska tänka själv också.)

Så tack vare alla de bloggportaler som man bl.a. hittar högst upp på sidan nyligen.se har jag blivit lite mer "intellekktell"!

Over and out/Mamselamsen, ständigt kunskapstörstande

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Aha okej, hon lät rätt okej hon, har nog chans att få komma till Stockholm.

11:22 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Larschan: Hahahaha.... trodde du verkligen att JAG skulle söka? Hade det varit för 30 år sedan, när jag var musiker, hade jag säkert gjort det. Men nu..... NÄ. :-D

11:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka