.

Mamselamsen

fredag, februari 01, 2008

Ärligt talat.....

.... varför bloggar man/folk egentligen?

Over and out/Mamselamsen

11 Kommentarer:

Blogger Cicki tycker...

Ja det var ju en bra fråga...:-) Är det för att man är så egotrippad att man tror att andra har intresse av att läsa om ens liv?

11:52 em  
Blogger Lilla Jag tycker...

Tror att det är så enkelt att alla har ett behov av att bli sedda, varesig man vill erkänna det eller inte.

8:23 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Svara på frågan själv?,hade varit intressant.Jag står helt och fullt för mina åsikter,men skriver detta som anonym.Skulle väl i precis kunna kalla mig Anna om det känns bättre för dig!!Bloggar man och skriver inlägg där man ventilerar sin åsikt,så får man acceptera,att det finns andra,som tycker olika.ELLER?
Det är klart du bryr dig om de som kommenteras annars hade du väl inte brytt dig om ip adresser o.dyl.Och dessutom svara på kommentarer i stället för att bara ACCEPTERA.
Jag har skrivit några inlägg här,helt civiliserade sådana och du har gått till attack VARJE GÅNG.Tror du verkligen,att jag skriver för att vara elak?Ta fram de inlägg,som jag skrivit och som du svarat på.Tror du behöver jog your memory.Mitt senaste om dina svordomar var MIN ÅSIKT och kan du inte acceptera det SÅ LIGGER DET HOS DIG.
Är man 60år och skriver ett inlägg ,som till största del består av svordomar så är det PATETISKT i min värld.och SORGLIGT.

MAYBE WE SHOULD AGREE TO DIFFER.
PS.Skrev ett inlägg och frågade.Hade inte du slutat att blogga?En helt ok fråga i min bok,men hur svarade du????

9:16 fm  
Anonymous Anonym tycker...

För att det är kul att skriva. :) Och här får man en chans att skriva för publik, även om den är liten. (Ja inte din, men min! :)) Inte så att det i mitt fall direkt handlar om en önskan att synas, utan snarare att det är roligare att skriva till en tänkt mottagare. För mig handlar det om kommunikation.

/Mia

http://mias.blogg.se

9:18 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Alla tycker vi olika.OCH TACK GODE GUD FÖR DET.
http://bloggkommentatorerna.blogg.se/
Anonym Anna

9:29 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Ha
T ss

9:50 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nog är det för att synas... eller framför allt att läsas. :-)

Fast just nu börjar allt mitt tyckande och tänkande gå lite trögt... har så mycket annat som nu pockar på uppmärksamhet... allt det som jag inte skriver om här.

Japp.... jag censurerar noga vad jag skriver om och inte skriver om. :-D

10:22 fm  
Blogger Mette tycker...

Jag bloggar för att jag har ett så´nt stort ego som SPRICKER närsomhelst! MEN! Med hjälp av bloggen sipprar det ut som ett fint flöde ... typ.

11:55 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

mette: Det är därför jag gillar dig! :-D

/Mamselamsen

1:49 em  
Blogger dyermaker tycker...

För att man kan?

6:32 em  
Anonymous Anonym tycker...

För att ventilera vår otroligt intressanta ridning. Med varandra företrädesvis. För vår del är det ett bra sätt att kommunicera, med varandra. Att andra läser var helt otippat. Men roligt. Bryr mig inte om statistik, Ip osv men kan bli fascinerad över sökorden med MITT namn!! och jodpush, regnställ, Kyra...mfl.Och så kom man till vår blogg. OTROLIGT!!!
Jag läser också med nöje alla roliga, intressanta saker som andra skriver. Men jag älskar ju också möten mellan människkor så det är väl därför. Alla har så mycket vettigt att säga!!!"Morskan"
http://ridgruppen.blogg.se

2:50 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka