.

Mamselamsen

söndag, december 16, 2007

Sexattack? Jag fattar ingenting.

Jag har inte följt programmet "Bonde söker fru" speciellt noggrant, trots att de första programmen var inspelade "hemhemma" och min bästa vän Inga-Karins cykelkorg var i bild flera gånger.

Men de sista programmen såg jag och fler än en gång skrek jag från soffan: "Ta bort Fredrik!" Jag mådde så dåligt å hans vägnar, när han satt som en stammande förpubertal "fjöns" framför kameran. Mm.... jag vet att det lät lite elakt, men ställer man upp i TV och blir allmänt gods, då får man räkna med att bli bedömd efter det tittarna ser. Killen är säkert snäll och blyg, men varför ställde han upp i programmet? Trodde han att alla skulle smeka honom medhårs?

Nu blaskar Aftonbladet på om att Babben igår, tydligen gjort sig lustig över Fredrik och de kallar det för sexattack. Att härma och prata om någon kändis (för Fredrik är ju lite känd) sker ju dagligen och kändisar räknar med det. Sen att Babben pratar om hans eventuella oskuld..... tja, jag är nog inte ensam om att ha skänkt det en tanke eller två.

Vem minns inte det här?
Kp
När han skulle bjuda tjejerna på kärleksmiddag. Tappade grillskivor på marken och bjöd på Cola ur en stor petflaska. Scheeezus!

Så nä Fredrik.... jag tycker inte särkilt synd om dig. "Den som sig i leken ger, får leken tåla".

Over and out/Mamselamsen


Uppdaterad.
Jag undrar hur många veckor det tar innan man får läsa i media ett uttalande från tjejen han valde: Tyvärr, det höll inte!

Och är det då någon som blir jätteförvånad?

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Tja... Oskuld, speciellt för killar inbillar jag mig, är en känslig sak... Och att dessutom insinuera att han inte är oskuld när det gäller andra varelser än människor är kanske lite grovt... jag vet inte...

Jag tror att många av de människor som anmäler sig till sådana här program inte är medvetna om vad de ger sig in på. De är naiva, och det är det som tv-bolagen utnyttjar och som är hela grejen med förnedrings-tv som dessa dokusåpor. Varför tror du han blev uttagen? Naturligtvis för att bli driftkuckun i programmet! Tönten... Man kan tycka att han får skylla sig själv, men jag anser nog att det är media som är cyniskt utnyttjande. Jag tror att det här är en socialt hämmat och osäker kille, som inte blir hjälpt av sådant här.

Det var min moralpredikan det. Ha! :)

/Mia

http://mias.blogg.se

5:08 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Nu såg jag inte programmet igår, så jag vet inte hur ordalydelsen var. Men att det är en hämmad kille, är ju helt klart. Men borde inte någon i omgivningen ha stoppat honom då... någon som sett på dessa dokusåpor förut... och hur det går till. "Alla" vet ju att folk utnyttjas.

/Mamselamsen

5:51 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka