.

Mamselamsen

lördag, december 15, 2007

Något har hänt med mig!

Jag som brukar tjuvstarta med det mesta innan julen, har lagt det på hyllan i år. Jag minns med skräck hur jag mådde förra året, då jag jobbade mer än heltid och hade tänkt att fixa allt till jul, som jag gjort i alla år. Det gick åt helvete!

Så i år får det ta den tid det tar och massor med "måsten" har jag struntat i. Jag kommer inte att baka ett skit inför julen. Saffransbröden på bageriet här, är sååååå mycket godare än de torra skapelserna som jag brukar få till. Julgodiset har jag fått stränga order om att inte göra, då Jessica kommer hem redan den 20:e och vill göra det. (Jag hoppas hon har tänkt göra sina fantastiska Mozartkulor)

Julklapparna är visserligen redan klara.... på sånär en... till Stephan, men den fixar jag i veckan... jag vet ju vad jag ska köpa.

Stakarna och stjärnorna är uppe, men idag ska jag börja plocka fram alla mina "miljarder" tomtar. Ska göra det medan Stephan är och säljer lotter. Två timmar ska han stå i Korpens stånd på Willys. Och när han kommer hem, ska hemmet var helt juldekorerat och han ska få lukta på glöggen.

Over and out/Mamselamsen, förvånansvärt ostressad

4 Kommentarer:

Blogger Suss tycker...

You go girl! Stress tar all julmys ur julen.. Det blir nog så bra så ändå!

10:18 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Japp... att "springa in i väggen" en gång till..... det gör jag aldrig mer. Det tog alldeles för lång tid att komma tillbaka.Faktiskt bland det mest hemska jag varit med om.

/Mamselamsen

12:33 em  
Blogger Mildamakter tycker...

Visst är det härligt att ha kommit till insikt att det blir jul även om man själv tar det lugnt och njuter av julen utan att ha fnattar livet halvt ur sig! Förresten så har du gett mig något att tänka på. Jag läste det du skrev om alla baselusker på rulltrappsräcken och vanliga ledstänger och insåg hur döäckliga de är. Har aldrig bara tänkt på det tidigare, så nu ser denne svensken till att icke ens ta i dem, jag riktigt seeeer hur det krallar och galnakräksjukssmitta på dem ;o)

2:42 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Mildamakter: Se där ja.... nu har även jag lyckats skrämma någon.

Mamselamsen

5:08 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka