.

Mamselamsen

fredag, oktober 12, 2007

Jag kan då aldrig göra något med måtta.

Efter att ha kollat runt på vad folk säljer på Tradera, har jag kommit underfund med att man faktiskt kan sälja allt! (Jag såg en som hade köpt 7 stycken rostiga spikar för 77 kronor) Så nu har jag börjat smyga runt här hemma och kolla på allt som ligger och skräpar. Här finns ju min gamla Barbiedocka som jag fick på min tioårsdag (1964) och massor med kläder till henne... den allra allra finaste är den rosa Askungeklänningen med lång mörksrosa sammetskappa.

För att inte prata om bordständaren som vi använt när vi rökt på balkongen. Mockan som den har runt "magen" är lite blekt, så jag tänkte slänga den igår när gasen var slut... men så råkade jag titta på undersidan av tändaren och såg att de stod design Bernadotte.
Cigarettändare klar.
Och så mycket förstår jag efter 14 dagar som Traderian. att sånt går att sälja. Om jag så får en tia för den, så är det tio kronor mer än om jag slängt den.

Igår såg Stephan att jag stod och nöp i hans morgonrock och han sa med barsk röst: Den där säljer du så ta mig tusan inte!!

Jag skrev igår att Millan har börjat jobba på distans. Det roligaste av allt med det är att hon ska på anställningsintervjun på måndag!!! Snacka om att de köpt grisen i säcken. :-)

Nä, nu har jag inte tid med det här mer..... ska lägga ut tändaren på mitt Tradera .

Over and out/Mamselamsen, krängare