.

Mamselamsen

torsdag, oktober 11, 2007

Vad som händer i Mamselamsenhuset.

Millan drar till Stockholm idag och sen vidare till Riga. Hon har även börjat jobba..... måste ju försörja sig tills skivan kommer till Sverige. Det är ett distansjobb, så hon kan vara precis var som helst i hela världen, bara det finns en Internetuppkoppling... vilket betyder att den människan, som har väldigt goda vänner i USA, har bjudit över henne till Californien och sen till Mexiko, för att fira Thanksgiving.

När hon kommer hem från Riga, har hon en.... *harkel*... person med sig hem, som kommer direkt från Arlanda.... en person som tydligen bara kunda hålla sig två veckor efter att Millan lämnat USA. Jag tror det kallas "lööööööv"!

Personen i fråga har även lärt Millan att skjuta prick... på äpplen... och han höll på att bryta ihop när hon var bättre än både honom och Willhelm Tell. Ni vet.... sårad manlig fåfänga. :-)
Camilla som Willhelm Tell
Så den personen ska faktiskt utsätta sig för oss och vi ska granska honom in i minsta detalj för att se om han duger. :-D

Och vad händer med oss "gamlingar".... förutom att jag blivit en galen Traderian? Massor, massor, massor.... men den biten håller tack o lov Stephan i. Återkommer om det när det är klart, vilket förmodligen blir inom ett par dagar. Shiiiit.... jag undrar när vi ska bli vuxna och slå oss till ro. :-)

Nä, nu har jag inte tid med bloggen..... måste kolla Tradera!!!!!

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Blogger Strumpstickan tycker...

Kvinnor är oftast bra skyttar:)

11:06 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Det måste vara så, för Millan hade aldrig hållt i en "pickadoll" förut i hela sitt liv.

/Mamselamsen, som inte orkar logga om

12:58 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka