.

Mamselamsen

måndag, juli 02, 2007

Måndag och häcken full.

Vid halvtio styrs stegen mot AF.... liiite papper som personligen ska överlämnas.

Därefter är det väl dags att börja tänka på vilka grejor jag ska ha med mig på utlandsjobbet. Hög tid, då jag flyger från Arlanda på onsdag eller fredag. Får reda på idag vilken dag det blir.

I och med att jag vet att det är så många människor på kommunhuset som läser här varje dag, vill jag inte närmre gå in på vad det är, men så mycket kan jag säga.... det är inom ett område som jag nästan aldrig sysslat med innan. Spännande och hedrande att det blev just jag.... gamla käringen. :-)

Men "of course"..... det var inget jobb som gick via AF.... utan genom kontakter! Alla jobb som jag under mitt liv har haft, har gått via kontakter och det är ganska konstigt i och med att jag... tro det eller ej... är en ovanligt osocial person. Vänkretsen är en handfull människor och det räcker för mig. Det där eviga och ytliga socialiserandet med "alla", där jag var den där ständigt spralliga Mamsan har jag i princip lagt av med, för det var ju bl.a. det som knäckte mig i julas. Så med den personligheten jag har nu, skulle jag nog inte platsa något vidare som "stekare" på Stureplan. Jag är fullkomligt allergisk mot "luftpussar" och kramar av okända människor.... vilket jag tyvärr, på grund av överumpling råkade ut för häromdagen. (Hann inte sträcka fram handen för att hälsa som vanligt folk) Kram...puss... puss... kläm. Hur fan tänker folk när de börjar krama och pussa på människor de aldrig träffat förut? Jag kan ju ha smittosamma sjukdomar.

Det är skönt att vara en riktig sur surkärring!

Over and out/Mamselamsen som gillar sitt nya jag.

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Surkärringa på. Kan du inte ha en blogg där du berättar vad du gör, och så får bara dem med ip-nummer som inte är kommunen läsa. För tex jag blir väääääldigt nyfiken. :D

8:58 fm  
Blogger Strumpstickan tycker...

Då är vi lika sura bägge två för jag har också hellre några bra vänner än en massa bekanta...

Lycka till med jobbet, jag är sååå nyfiken på vad det är för äventyr:)

9:19 fm  
Blogger Petra tycker...

Du måste rapportera om du får någon syrlig kommentar från handläggaren på AF vad gäller det du skrivit i bloggen! :-)

10:06 fm  
Blogger Tankevågor tycker...

Ha det gott och lycka till med jobbet du ska göra!

11:00 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Lycka till med jobbet. Det låter så spännande. Är så nyfiken vad det kan vara. :)

Själv fick jag extrajobb idag, ynka 95 kr i timmen - men ändå. Bättre än att vara i händerna på arbetsförmedlingen. Nu bestämmer jag själv vilka jobb jag söker! :)

11:09 fm  
Blogger Vonkis tycker...

Nog verkar du social i mina ögon alltid. För mig handlar det inte om hur många vänner man har (den som skickar flest julkort vinner inte) utan hur man för sig då man möter nya människor. Har inte fått uppfattningen att du sitter i ett hörn och surar vid såna tillfällen :-)

Hoppas att det gick bra i dag och ska nyfiket scrolla mig uppåt för mer info.

Och du.

Lycka till i utlandet!

9:07 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vonkis: Tack! Nä, jag kanske inte är helt osocial... men jag avskyr hyckleri.

10:15 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka