.

Mamselamsen

söndag, april 01, 2007

Hahaha.... Uppdaterad

Om inte detta är dagens aprilskämt i DN, så vet jag inte vad.

Klurigt!

Over and out/Mamselamsen.


Två minuter senare.
Hahahaha.... för att inte tala om det på Nyligen.se. Jag satt en stund och tänkte... men så kom jag på att det hela slutade på 0 och då var saken biff. "Punked"!!!! :-)


Och så kopierar man länken i artikeln i DN och kommer till:
Aprilskämt
och så klickar man på länken.
April april!

Absolut dagens bästa!


Uppdaterad.
Som alla som läser här vet, så flyttade Camilla från Hollywood till Burbank igår... som egentligen var förrgår. Inga astmaattacker, eftersom hon redan hade flyttat innan röken började rulla in i lägenheten. Flyttningen gick bra.... de bar som idioter. Och som de närmsta i bekantskapskretsen vet, kan Millan vifta ordentligt med ögonfransarna när det är nödvändigt... och det gjorde hon, när en stor stark karl närmade sig på trottoaren. Hon pustade, stönade och tog sig för pannan och den starka karln stannade självklart och frågade om hon behövde hjälp. "Jaaa, tack", sa Millan med sin vekaste lilla röst. Han bar in de två sista lådorna... på raka armar. Och landsman var han också... en riktig svensk viking! Och det var ju andra gången de sprang på varandra, så de började diskutera hur det är att hajka upp och ner för Hollywoodhills och hur oerhört vältränade de var. Ibland är LA bra litet.

Och han ville bara ha ett glas mineralvatten (som blev två glas vin) och en puss på kinden (som blev något helt annat.... jösses, dem karln kunde "slafsa mule") som tack-för-hjälpen. Det är ju trots allt sommar och varmt där nu.... och då spritter ju även känslorna, som alla vet.

Uppdaterad 11.45
Och så vill han bjuda ut henne på middag.... att han egentligen ville ha henne som kvinnan i sitt liv..... gifta sig med henne... göra massa barn.... bo i det pampigaste huset i Beverly hills..... hon skulle få en förlovningsring på 14 karat... skriva över halva sin förmögenhet på henne... och gå på Röda mattan varje dag. Fan, hur mycket skit måste jag skriva för att någon ska reagera på att även jag ljuger som en häst travar.

Alltså!!!! Vad tror Ni egentligen om min lilla oskuldsfulla dotter?

Over and out/Mamselamsen



Hahaha....
april
Testa om du blir godkänd.

13 Kommentarer:

Blogger Klimakteriehäxan tycker...

Jag med.

9:53 fm  
Blogger Strumpstickan tycker...

Jag blev så förbannad på Nyligen att jag skrev ett mail till Johan och frågade om han tyckte jag var en ovanligt korkad idiot innan jag fattade att det skulle föreställa ett 'skämt'... *skrattar*

Roligast är nog ändå att skratta åt sig själv.

10:01 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Hahaha..... sånt här tycker jag är sktkul.

10:09 fm  
Blogger Anna tycker...

Blev helförvirrad när jag kom ut på nyligen, jag menar har man 2:a i matte så blir man lite stressad. Som tur var insåg jag att det var 1 april idag och att min blogg pingades trots mina bristande kunskaper.

10:13 fm  
Blogger PGW tycker...

Jag fick verkligen totatlågren när jag skulle pinga, har inte läst matte på över 20 år och har inte ens gymnasiekompetens i det där läskiga ämnet! Kliade mig i huvudet länge och väl!!

10:38 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Hahaha..... skiiiitkul!

10:57 fm  
Blogger Jubbe tycker...

O jag som satt o började räkna p ånyligen.se .... i bland e jag nog dummare än tåget

11:25 fm  
Blogger Humlan tycker...

Jag är så van vid dina Millan-historier, så jag reagerade inte så mycket först... lite frågande men inte en tanke på aprilskämten ovan! Du skulle ha fortsatt med frieriet och allt... skulle vara kul att se när ljuset tändes för mig! ;D

11:51 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Har du sett aprilskämtet i östran

Ja jag säger då det :-)

1:21 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

anette: Hhihi.... fast lite sant blir det nog till slut.

1:56 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vad säger du om Sydsvenskans aprilskämt? Vi har en riktig pengamaskin i vår familj:-)

4:41 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Anonym: Hade jag läst det, hade jag stensäkert gått på det.

8:26 em  
Blogger Vonkis tycker...

Ha ha ha
Tänkte inte sà mycket pà det du skrev om Millan. Tyckte det verkade konstigt att de började dricka vin mitt i alltihop men hade inte en tanke pà att det är stora ljugardagen idag.

10:14 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka