.

Mamselamsen

lördag, januari 27, 2007

Vad har hänt med Bloggtoppen?

Jag kikade in där idag för det har tydligen varit en massa skriverier om en blogg.

Var är alla modebloggarna, Karolina, Bloggfrossa och Sandra? Nu är det ju bara en massa bloggar om Stureplan. Bloggar som vill vara som en halvtaskig version av de värsta skvallertidningarna. Jag kan inte för mitt liv tycka att det är intressant att få veta hur stora/små snoppar klubbägarna har... inte heller hur de är i sängen. Eller vem som är otrogen med vem. Jag undrar hur lång tid det tar innan personen bakom just den omdiskuterade bloggen åker dit för förtal? För på något vis kommer han eller hon att hittas.

Vad är det för speciellt med det stället, förutom att det dräller av en massa "vill-vara", brats och en och annan kändis?

Vad jag förstod efter sista bloggträffen bodde jag tydligen nånstans där (när jag efter många och långa taxiresor väl hittade hotellet) Och jag kan bara i efterhand konstatera att det enda ställe som nånsin haft dyrare mat och dryck som passerat min magsäck var Stratosphere tower. Skillnaden på den restaurangen jag inmundigade min kvällsmat på i Stockholm, var att personalen var inte hälften så trevlig som på restaurangen i Las Vegas.

Och en av döttrarna har av olika anledningar varit där..... hon gick dit och käkade och drack vad som bjöds.... sen drog hon fort som fan! Tack o lov, är hon inte mycket av en "vill-vara".... hon vet att hon är bra... riktigt bra.... utan att behöva spegla sig i glansen av någon annan.

Så, vad är det som är så speciellt med Stureplan? Och vad är det för speciellt med kändisar... förutom att de är kända?

Over and out/Mamselamsen, som saknar de "gamla" bloggarna i Bloggtoppen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Stureplan kan med fördel undvikas. Bloggtoppen också, kanske?

11:09 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag gör det. Jag tog bort mig själv från Bloggtoppen förra året.

11:23 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka