.

Mamselamsen

onsdag, januari 17, 2007

Öhhh.... UPPDATERAD!

Inte för att jag vet hur det gick till.... men jag tror att jag har en dunderförkylning på gång.

Vaknade med knivskarp huvudvärk i pannan och ont halsen. Alltså inte inuti.... konstigt!

Jag avvaktar..... och gratulerar Kristina Axén Ohlin till att ha blivit av med sin utbrändhet genom att lämna in 10 skjortor till tvätt. Grattis grattis! Tänk så enkelt saker egentligen verkar vara.

Jag har kollat över förkylningslådan och allt nödvändigt finns där. Panodil, näsdroppar och citronte. Nu klarar jag mig.
Elsa gosar liten
Jag bäddar ner mig och Elsa vid TV:n. Det är bättre att hon gosar med mig istället för med våra inventarier.

Over and out/Mamselamsen, småhängig


Uppdaterad.
Man ska vara väldigt noga med vad man skriver i bloggen. Storebror ser dig! Jag har just haft besök från Europeiska komissionen i Luxemburg och Regeringskansliet.

Jag undrar om jag snart blir märkt som samhällsomstörtare och uppskriven hos SÄPO? Jag kanske blir stoppad på flygplatser och aldrig mer kan åka till Camilla. Jösses! Jag tror att jag snart bara ska blogga om mat och kattor. :-D

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Hihihihi, men hon har pengar....

Stod blomvasen kvar efter fotograferingen?

Krya på dig! skriver den trötta...

10:16 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Sandra: Jag skrattade ganska cyniskt jag också.

Anne-maj: Japp... vasen stod kvar.

10:20 fm  
Anonymous Anonym tycker...

K A O...är verkligen en lyckans OST.
Tänk om det hade gått att *bota mig* så enkelt. Kanske ska pröva?
Fast jag har inga skjortor HÄR, som ska tvättas. *L*
(tror att hon är förvirrad...av mediahanteringen...och diagnosen)

10:55 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Här finns inga heller... för jag har förbjudit min man att använda skjortor som måste strykas.

Det finns ju pikétröjor juh.

11:01 fm  
Blogger Mildamakter tycker...

Men käre nån - varför har inte jag fått veta att jag kunde bli frisk genom att lämna in skjortor till tvätt. Har jag alltså gått sjukskriven i snart två år i onödan?...jag blir så tröööööött ;o)

6:59 em  
Anonymous Anonym tycker...

Lustigt att man på samma ställe kan se kommentarer som gör sig lustiga över Axen Ohlin, men att någon varit sjukskriven i två år (!!!) för utbrändhet reagerar ingen på.

Axen Ohlin gör ju åtminstone något för att ändra sin situation utan att ge upp helt. Sedan filtreras förståss allt genom journalisternas filter så att det som gör bäst läsning blir kvar.

Jag känner flera personer som genomgått behandling för klinisk depression, vilket torde vara den del av den något luddiga diagnosen utbrändhet som är svårast att behandla (rätta mig om jag har fel). Ingen av dem var totalt oförmögen att fungera i arbetslivet tillnärmelsevis så länge.

Jag har ingen hård statistik att tillgå, men jag tror inte att det någonstans i världen finns så många människor som sjukskrivs så länge för utbrändhet som i Sverige. Vad beror det på? Är Svensk vård sämre? Är kraven i arbetslivet hårdare? Vad? Det skulle vara intressant att höra åsikterna bland dem som läser här, jag tycker mig se flera som regelbundet kommenterar och hintar till sin egen utbrändhet.

Jag vet att det är väldig "o-PK" att ifrågasätta utbrändheten på det allra minsta sätt. Så jag får väl fan för det om någon orkar bry sig om mitt inlägg. Det får jag ta.

3:05 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka