.

Mamselamsen

tisdag, januari 09, 2007

"Fundrat" lite.

Medan maken absolut skulle titta boxning, flöt jag runt på lite kvällstidningar och klickade hit och klickade dit. Jag hamnade på en massa modesidor och modebloggar. Och den konstigaste av dem alla var en sida där folk kunde lägga upp foton på sig själva ikädda olika outfits och sen kunde man rösta på dem. Tanken slog mig, att jag kanske skulle lägga upp ett kort på mig iklädd den totalleopardmönstrade kreationen från igår.... men nä... det blir inget med det.

Jag har aldrig riktigt fattat grejen med att lägga ut en massa kort på sig själv, för att visa vilka kläder man har på sig. Vad är vitsen egentligen?

Jag tycker om kläder.... däremot tycker jag att mode är tämligen ointressant. Jag vet vad jag gillar och det behöver inte betyda vad som är inne just nu. Och när jag säger just nu, snackar vi max tre månader. För om man slaviskt ska följa alla moderåd på vad som är inne eller ute, tror jag inte att det sträcker sig över en längre period än tre månader.

Over and out/Mamselamsen, som otåligt väntar på sin nya dunjacka, som ska få hänga med i minst tio år

12 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Hihi, vet precis vad du menar. Vem orkar köpa nya kläder var tredje månad, ska man bara slänga de gamla då eller?

10:20 em  
Anonymous Anonym tycker...

Ja, för en icke mode intresserad verkar det bara jobbigt att ständigt hålla koll på trenderna och springa i affärer jämt!

10:33 em  
Anonymous Anonym tycker...

tittar in och sänder en hälsning till dig i stormvädret, det är alldeles upp och nervänt med vädret nu. :-)

10:37 em  
Anonymous Anonym tycker...

Köpt på ebay? Blir nyfiken på din nya jacka...

10:45 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Frida: Inte en aning. :-)
Ma: Jaa.... jag överlåter det åt de som orkar.

Anette: Här ner i "city" blåser det så gräsligt så juldekorationerna som hänger mellan husen snart tar huset med sig på en färd runt Nybban.

Anne-maj: Köpt från "tredje skiftet" i främmande land. :-D

10:53 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag förstår iofs folk som köper kläder titt som tätt, är en själv. Men just det med betyg.
När jag la upp min blogg på bloggportalen fick man välja att låta folk betygsätta ens blogg. Jag skulle ALDRIG ställa upp på det. Gillar man inte min blogg låter man bli att läsa, och gillar man den så läser man.
Jag vill inte ha något jäkla betyg.

10:59 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Veronika: Det gör jag också.... men att lägga ut bilder på sig själv till bedömning???????

9:10 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Aha! Jag skulle också köpa men hade inte plats i reseväskan! Nästa gång ska jag göra det...

10:11 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Har haft samma funderingar kring modebloggar. Kan väl tycka att det är helt ok att tipsa om nya trender tex men det här med dagens outfit är inte riktigt min grej! Jag har på min blogg ett par gånger kört lite tvärtom istället och visat vad jag inte ska ha på mig som lite kul kontrast mot alla outfits som ser likadana ut. Ha en bra dag!

11:53 fm  
Blogger Strumpstickan tycker...

Det kan aldrig bli för mycket leopard:)))

4:09 em  
Blogger Prettomorsan tycker...

Modebloggar tycker jag är skittråkigt..men jag i min tur kan lägga ut kort (mest i min bilddagbok) på vilken bok jag läser,och det tycker säkert många är tråkigt...så vi är väl alla olika. ;)

5:20 em  
Anonymous Anonym tycker...

Fast jag tycker du lägger ut bilder på dina kläder ändå lite då och då. Räcker med att man scrollar nedåt i bloggen för att se..

Sen kan man ju t ex sådär i förbifarten undra varför folk lägger ut bilder på maten de lagat när de inte ens lägger ut receptet? :)

6:08 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka