.

Mamselamsen

söndag, januari 07, 2007

Jag förstår mig inte på den människan.

Hur fan tänker "Brittan" ? "All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet"?

Fyllefester.... "musbilder"... kompis med Paris Hilton...

Faktum är att jag har sett de ocencurerade bilderna av hennes muffla och jag kan säga att det var inte en vacker syn. En av två saker av heligheten var gigantisk... verkade nästan fullproppad med silikon. Inget fel att se ut på det viset, men att mer eller mindre medvetet visa upp mufflan offentligt.... nä, det fattar inte jag.

Hur mycket uppmärksamhet hon än får, tror jag aldrig att hon kan komma tillbaka som artist. I min ögon är hon fortfarande en sångerska som attraherar tjejer mellan 11-16 år. För hur gammal hon än blir, kommer "barnrösten" att finnas kvar. Nä, hon är körd!

Sen slänger jag ut en fråga till de som vet.

Varför i Herrans namn är det så häftigt att vara utan trosor?

Jag skulle aldrig våga vara utan trosor om jag så har ankellånga kjolar på mig. Tänk om jag skulle ramla på torget och hamna med benen i vädret.

Over and out/Mamselamsen, med privat härlighet

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

De kanske känner sig sexigare då? Och så kanske det är kul för dem att kunna säga menande till diverse karlar: "jag har inga trosor på mig..." Personligen skulle jag heller aldrig gå ut utan trosor. För tänk om något skulle hända! Nä, man ska vara hel och ren under som mormor sa... :-)

11:22 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Håller fullkomligt med. Kan ju inte ens gå ut utan bh, utan att känna mig naken... =)

12:35 em  
Anonymous Anonym tycker...

Fattar inte heller. Iaf inte till så korta kjolar. Inte nog med att man riskerar att visa, tänk hur ohygieniskt! Sprida omkring bakterier och ev få med sig några...bläää.

2:18 em  
Blogger Anna-Eva tycker...

När jag var 4 år gick jag och en kompis ut utan trosor under kjolen. Vi visste att det var fel och det var oherhört spännande.Sen dess har jag mognat ha, ha och skulle inte få för mig att göra om det :)

2:38 em  
Anonymous Anonym tycker...

jag brukar inte ha trosor på mig om jag har kjol på sommaren (detta under förutsättning att kjolen går ner till knäna eller längre, jag vill inte göra en Britney). Det är svalt och skönt och string är så obekvämt.

3:26 em  
Blogger Vonkis tycker...

Jag råkade se de där o-blipade bilderna i en tidning när jag klippte mig. Var inte alls beredd på det och gav i från mig ett litet "hjälp". Tycker att det mesta kring Brittan är rätt tragiskt nu för tiden. Gå utan trosor? Nej tack.

9:39 em  
Anonymous Anonym tycker...

Anledningen till att folk går utan trosor är väl att de inte vill att det ska synas "ränder" på kläderna. Men jag har hellre lite "ränder" än visar mufflan. Eller vad du nu kallade snippan.

10:37 em  
Anonymous Anonym tycker...

Såg också (tyvärr) den osuddade bilden. Hennes grej såg faktiskt konstig ut...

9:29 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka