.

Mamselamsen

torsdag, oktober 05, 2006

Jag har nästan slagits idag!

Det är torgdag och en julkorts-nasare hade ställt sin jäkla skrotbil just precis där jag alltid ställer min "trottoarpratare. Jag frågade snällt om han kunde flytta lite på den, men han tittade på mig som om jag var ett UFO och vägrade köra fram en meter... hans jäkla kort skulle ju komma snett då... Gud bevars!

Jag brukar inte ha för vana att slå på levande varelser, men jag hade en jävla god lust att dra loss och trycka in sidan på hans rosthög.... men jag besinnade mig då jag egentligen är en väldigt timid person.

Men jag behövde inte tänka på det där med att demolera hans bil, för när jag lite senare gick upp mot torget, fick jag till min stora glädje se att det låg en bilmekaniker under bilen.... den läckte! Jag skrattade högt och rått när jag gick förbi.

Snälla snälla kommungubbar. Ni skryter så otroligt mycket över Nybbans torghandel. När ska Ni fatta att allt det pittorseka förtas, i och med att det vid nästan varje stånd står en jäkla skrotbil. Se till att dessa nasare bara får köra fram bilarna när de ska packa upp.... sen ska de fula asen väck från torget. (Och detta inte bara för att jag ska få plats med min skylt.)

Over and out/Mamselamsen, som ska ta ett stort glas vin ikväll.... hujedamig.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

hej
vi ska åka bort i morgon tidigt å är bort tills på måndag, så här kommer en varm hälsning från oss innan, vi ska till göteborg .. kram

7:24 em  
Anonymous Anonym tycker...

Somliga straffar Gud genast:-)

7:29 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nettan. Kram själv.

Anonymous: Japp!

7:36 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka