.

Mamselamsen

torsdag, juli 20, 2006

Jag hoppas vid Gud att detta är ett skämt.

Expressen har idag en artikel om det nya Holländska partiet som vill bryta tabun och intolerans samt ta bort stigmatiseringen runt pedofili genom att legalisera barnpornografi. De vill även göra tunga och lätta droger legaliserade, samt ge rösträtt till 12-åringar. *ramlar av stolen i ren chock*

Som tur är har dessa tre pedofiler, som startade partiet, inte lyckats värva en enda medlem. Måtte detta partiet gå en lång och kvalfull död till mötes.

Over and out/Mamselamsen

5 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Amen!

9:50 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Fråga barnen vad de tycker!

10:24 fm  
Blogger Lilith tycker...

Demokrati i all ära, men nån måtta får det väl ändå va!

10:43 fm  
Blogger SilverLakeSwede tycker...

Visst driver dom avskyvärda åsikter, men det faktum att dom inte lyckas värva några medlemmar talar ju för att demokratin faktiskt fungerar. Rätten att starta partier och driva även impopulära frågor är faktiskt väldigt viktig.

Om dom begår ett brott ska dom sys in, men att argumentera för att något borde vara lagligt ska inte kunna förbjudas. Det verkar ju inte vara någon större risk att dom får någon plats i parlamentet om man säger så...

Värre är väl att Expressen slösar trycksvärta på något så oväsentligt. Det saknas ju inte knasiga småpartier i Sverige att skriva om. Sex säljer, även pedofilsex, verkar vara devisen.

2:05 fm  
Blogger SilverLakeSwede tycker...

Hm, jag menade inte att låta skitnödigt pekpinne-duktig i mitt förra inlägg. Men efter att ha levt ett tag i intoleransens mekka förklätt till "världens friaste demokrati" har jag nog blivit lite stingslig när det gäller politik.

Sorry

2:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka