.

Mamselamsen

torsdag, juli 20, 2006

Dagens citat i Barometern.

"Om du känner dig oersättlig,
ta en promenad på kyrkogården"./Okänd

Tror jag ska gå en runda idag. :-)

Mamselamsen, med ständig hybris.

5 Kommentarer:

Blogger Mette tycker...

Hehhe, den var bra.

Jag gillar att gå på kyrkogårdar. Se vad folk jobbat med om det står, hur länge de levat. Ute på landet där jag vuxit upp står det oftast var de bott också, på vilken gård.

9:34 fm  
Blogger Lilla B tycker...

Skit i det! Vårda hybrisen istället!

11:18 fm  
Blogger Nemo tycker...

Fullkomligt lysande... Då kan du oxå strolla runt och fundera vad det skall stå på din gravsten...om du skall ha någon... själv är jag inne på att bli aska och spridd över havet...

Ingvar Oldsberg kan man tycka mycket om... men på hans gravsten skall det tydligen stå "Vart är vi på väg..." mycket fyndigt...

"I väntan på dombasunen..." är lagomt kaxigt

1:36 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Jag är också kyrkogårdsfreak - men nästa generation kommer inte att kunna läsa sig fram till vad folk sysslat med... så dyrt som det är att få en sten knackad. Och så många yrken som vi har per person och liv numera.

På gamla k-gården i Malmö såg jag att man kan skicka ett SMS och få den dödes livshistoria som ett e-mail. Kanske ska man ha en e-mailadress eller ett mobilnummer ingraverat?

5:53 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

mette: Jag gillar också att vandra runt där. Fridfullt på något vis.

Lilla b: Jag tror inte att det hjälper med en promenad. Har testat... hjälpte inte!

Nemo: Ingen gravsten för mig! Sånt funkade möjligtvis förr i världen, när hela släkten bodde i närheten. Idag har gravar spelat ut sin roll tycker jag. Ner i någon minneslund ska jag, och skulle det finnas någon efterlevande som vill få "kontakt" med mig, så kan de i så fall gå till vilken minneslund som helst.

Bloggblad: Nämen, är det sant?

6:29 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka