.

Mamselamsen

söndag, juni 25, 2006

Jag har skrivit det förut.

Men snälla expressenbloggare, kan Ni inte byta till en "riktig" blogg, så vi alla kan få tillgång till kommentatorsfunktionen. Ni skulle få så otroligt mycket mer läsare och respons.

Som det är nu när jag letar nya bloggar, klickar jag omedelbart bort sidan när jag ser att det står Expressen upptill. Er egna text hinner inte ens komma upp innan jag är på nästa sida.

Over and out/Mamselamsen.

18 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Håller med - de går bort direkt!
Och jag fattar inte vitsen - får man betalt för att göra reklam? Eller är det enklare än nån annan gratisblogg?

4:31 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

De kan ju inte vara lättare än blogger. Det tar ju bara tio sekunder.

4:44 em  
Anonymous Anonym tycker...

Det ÄR enklare än Blogger. Åtminstone för en novis. Vet inte heller hur man gör för att flytta över bloggen . Det får bli fortsatt på Expressen. Trist att den går bort för några av er. Några reklamstålar har jag inte sett röken av. Gör ett försök: kika in på bloggen EN gång iallafall! Även om inte Bloggblad, Mamselamsen eller ni andra vill läsa på min blogg så tittar jag in hos er alltemellanåt.

5:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

lillb: Jag ÄR en novis på datorer... men jag kan starta upp en blogg på blogger.se på mindre än en halv minut. Sen är det bara att kopiera över hela bloggen. Skitenkelt! Och om jag kan det... då ÄR det enkelt.
Jag läser din blogg ibland, men det är så skittrist att inte kunna kommentera. Asch vad fan... jag startar upp en till dig. Maila mig på:
birgitta@gervide.se så får du inloggningsuppgifterna. Men vänta ett par minuter först.

5:30 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Asch fan... jag måste ha DIN mailadress först, för att kunna skapa en ny.

5:33 em  
Anonymous Anonym tycker...

Det tragiska är också att man ser en massa Expressen-bloggare som klagar över att dom aldrig får några kommentarer. Dom verkar inte vara medvetna om at det inte GÅR att kommentera hos dom för vanligt folk. Expressen-bloggar är ju inte "till för" den stora massan utan bara för andra som registrerat sig hos Expressen, för det är bara dom som kan kommentera. Just kommentarsmöjligheterna är ju en VIKTIG del.

6:57 em  
Anonymous Anonym tycker...

Oh, det finns fler expressen-bloggare som borde göra så. Eller få nån att göra det åt dom. Jag har en favorit på expressen som jag läser regelbundet, men det är hon ju helt ovetande om, eftersom jag inte kan kommentera. Så himla trist! Jag har aldrig testat blogger, men jag är å andra sidan ingen novis på datorer, så jag skulle gärna hjälpa till om det är nån som vill och tror sig inte kunna.

En blogg utan kommentarer är ingen blogg. Mer en ogg.

Men så finns det msn-bloggarna också. Dom blir jag liksom sjösjuk och nästan rädd av, och där vänder jag direkt. Jag har inte ens kommit så långt nån gång så jag vet om det går att kommentera...

8:22 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Lena: Det går inte att kommentera där heller

9:05 em  
Blogger mitt fyrverkeri tycker...

Sållar också direkt bort alla expressenbloggar. Undrar om dom vet att man inte kan kommentera utan att vara expressare...

9:20 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

maza: Jag vet inte... men LillaB har en blogg nu, så får vi se när hon drar igång

9:33 em  
Anonymous Anonym tycker...

Åh, vad jag vill dra igång. Men det vill sig inte. Jag kommer inte in - Blogger godkänner icke mig. Inte mitt password iallafall. Än så länge häckar jag på Expressen . Trots Mamselamsens benägna bistånd med igångsättning. Men skam den som ger sig....

9:37 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

lillab: Om du inte får igång den, har jag ännu en till dig.

9:46 em  
Anonymous Anonym tycker...

Tack för det! Tror att den kommer att behövas. Men så jäkla mycket ogräs det växer i min trädgård så kan jag nog lätt fylla TVÅ bloggar.

9:51 em  
Anonymous Anonym tycker...

Grattis LillaB! Kul! Det ska bli kul när du får lite mera ordning på den.

12:14 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Det är jättelätt att kommentera på expressen-blogg man bara registrerar sig man måste inte ha någon egen blogg.

9:20 fm  
Blogger Efva tycker...

Anonym: Tja, jag har försökt att kommentera (alltså bli medlem, nåt jag hatar att man måste bli BTW) men Expressensajten vill aldrig acceptera mina kommentarer. Undrar om det är för att jag har Firefox. Hur som helst, nä, Expressen går bort. Det gör den ju oavsett men just här är det lite trist.

Dessutom är det ju så att i princip alla sajter som tillhandahåller bloggtjänster funkar på ungefär samma sätt så det är ju inget svårt att stå lite friare och använda sig av ett ställe som är lite mera användarvänligt för läsarna.

4:06 em  
Blogger Lilla B tycker...

Livet leker! Mamselamsen har vänligen hjälpt mig komma bort från Expressens blogg till Den Riktiga. Får de hur det artar sig..... Välkomna att besöka min trädgård! Hälsningar LillaB

8:10 em  
Blogger Gunilla Hjelm tycker...

Jag har börjat med en "bloggskola" för dem som vill starta en blogg på blogspot. Klicka på denna denna länk för att komma dit. Än så länge finns två manualer men jag lovar att fylla på efterhand.
/Gunilla Hjelm

9:32 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka