.

Mamselamsen

fredag, juni 23, 2006

God morgon alla midsommarglada!

Här har vi det typiska midsommarvädret.
Midsommarväder liten
Det är i det här läget jag är så otroligt glad över att jag inte är tjugo år och ska tälta på Öland. Och jag är också väldigt glad över att jag inte har några barn som längre vill åka dit över midsommar. Sista gången en av dem var där, ringde hon hem vid midnatt och ville bli hämtad, efter att en av hennes vänner råkade ut för ett våldtäktsförsök av flera killar i ett tält.

Och vet Ni... vi kunde köra!!!!

Det är just sådana här lägen som jag tycker det är viktigt, att minst en av föräldarna ska vara "körklara"... trots att det är midsommar.

Nog med moraliserande.

Vi ska ta det väldigt lugnt idag. Ut och köpa jordgubbar och gräslök, för det glömde vi igår. Sitta en stund på balkongen och sen iväg till "Kvarnaslätt" och träffa massor med folk, fika, titta på uppträdanden, folkdans och dansa runt...... nää, det får allt vänta tills jag har en knodd i handen att maskera min danslust bakom.

Och så lite sill, lax och en nubbe.... skojade.... jag dricker helst inte något som är starkare än vin. Så "putten" som nu är tre år gammal, får stå kvar i barskåpet till jul.

Så lugnt och skönt alltså. För det hysteriska och traditionella donandet och firandet, sparar jag till december.... som många kanske minns.

Over and out/Mamselamsen, direkt från morgonrocken

13 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Ha en väldigt trevlig midsommar afton =)

9:22 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Anneli: Du med!

9:24 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Hoppas att ni får en alldeles underbar midsommar! Själv ska jag jobba hela kvällen och imorgon bitti, men skickar iväg familjen så att barnen får dansa och leka lite :-D
Men det blir riktig midsommarlunch innan jobbet. Fast med vatten till :-)

10:03 fm  
Anonymous Anonym tycker...

låter mycket trevligt det där. Själv är jag inte heller förtjust i starksprit, om det inte är i en god drink då... men annars har jag svårt för det där kollektiva supandet som man "ska" vara en del av vid midsommar, nyårsafton, valborg.. När hela Sverige super, är jag nykter. Det blir liksom så osmakligt... vet inte varför. Så jag dricker nog på en höjd ett glas vin ikväll, om ens det. Vi har inte bestämt vem som kör hem än... Trevlig midsommar!

10:25 fm  
Blogger Humlan tycker...

Så smart att alltid se till att någon är körklar! Det gäller ju också om man är ett stort sällskap en bit från sjukvård och annan hjälp, olyckan kan ju vara framme...
Nä, hoppas du får en trevlig helg, utan olyckor och med god mat och trevligt sällskap!

10:32 fm  
Blogger Hannele på Hisingen tycker...

Glad midsommar!

11:36 fm  
Blogger Monica med yffen tycker...

Likadant väder här.

Ha en riktigt bra midsommar, trots regnet!

11:44 fm  
Blogger Terése tycker...

Trevlig midsommar!
Vädret ser ungefär likadant ut här.

11:46 fm  
Blogger Jubbe tycker...

Men kan inte jag få din nubbe som jag få svepa i mig här på jobbet för att klara dagen?

//J

4:17 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Självklart... bara att välja. Sistadatum vet jag inte när det är på dem. För många av flaskorna har stått här "for ages".

5:38 em  
Blogger LipglossHeaven tycker...

Det ser ju soligt ut!! =)

Nu ska jag snart ivag pa spe-pro for musik-videon!!! Wiiie!! Bilder kommer sen...Vi var i Lancaster och mixade igar!!!!!

6:17 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

calua: Shiiit pommes frites! På gång alltså.

Jag vill se bilder.

6:22 em  
Blogger LipglossHeaven tycker...

OKI!!! Ska ta foton...Vi spelar in nasta fredag inomhus och sen ska vi spela in utomhus scenerna vid Batman-grottan!!! *ler*

6:55 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka