.

Mamselamsen

söndag, maj 28, 2006

Mors dag!

Och här sitter jag vid mitt skrivbord och har knölat ner både rosor och kort mellan datorn och Carl Larsson-lampan. Idag är det lite trist att de bor så himla långt borta och att vi inte kan gå på "Lill-Kebaben" tillsammans. (Men Ni får förbaske mig inte flytta hit igen!)

Det är då min "kinesiska femårsplan" dyker igen... renovering pågår. :-) Man behöver ju faktiskt inte dö i Nybban... även om det finns ganska mycket "döda grejor" som binder oss här. Och "döda grejor" kan man göra sig av med.

*tänker* Jag ska nog ta och delge Stephan mina "kinesiska planer". Han är rätt van vid det här laget, att bli ställd inför faktum. :-D Jag har en mycket tålmodig man, som har all möda i världen att ibland stoppa mina vilda planer. Hihihi.... men jag återkommer om sådär fem år och berättar hur det gick. Under tiden fortsätter jag i samma gamla pladdriga stil.

Ove and out/Mamsan, som saknar ungarna alldeles speciellt mycket idag.


Uppdaterad.
Fast idag skänker jag även en tanke till alla mammor, som mist något av sina barn... de hade nog varit överlyckliga om de haft sina telningar bara en bit bort. Vet Ni... jag tror de firar Er från sin stjärna, där de sitter med en jättebukett med liljekonvaljer till Er och säger: Jag älskar dig, mamma!

3 Kommentarer:

Blogger Jubbe tycker...

"Kinesiska planer" låter mystiskt o spännande. Det e kul med förändringar även om man ofta känner sig trygg i sin tillvaro.

/J, back at work IGEEEEEEEEEN

11:33 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jubba: Jag älskar förändringar... lite djupt vatten emellanå skadar aldrig.

Ha det kul.

11:40 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Åh vad jag önskar att du har rätt om barnen i himlen... Värmde särskilt mkt eftersom t ex morsdag är en sådan dag då man extra mycket saknar det barn som man inte längre fick ha kvar.

10:08 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka