.

Mamselamsen

fredag, mars 03, 2006

Efter synden kommer straffet som ett Wienerbrod till kaffet.

Hahaha.... har sitter jag och ar nyfikad, nyduschad, nyrokad och klockan ar sex. Japp, jag och mr Jetlag har vaknat for dagen.

Som om inte det var nog, sa osregnar det. Omandring av planerna idag alltsa. Jag haller mig har omkring och shoppar loss pa kopcentret runt hornet istallet.

Vi var pa CPK igar och sjalv klart kakade jag min Tequilapasta sa idag rapar jag spriiiiit. :-) OCH sjalvklart maste Fru Mamselamsen utmarka sig! Ni kommer ihag min stora "resa-bort-handvaska"... fast det var nog egentligen den som utmarkte sig igar, nar den satt pa en egen stol pa restaurangen. Den behagade inte sitta dar utan bestamde sig for att den skulle ner pa golvet istallet. Och det gjorde den.... upp och ner! Och ja.... Ni vet ju hur mycket grejor det var i den. Ojojoj... jag och Katie fick ligga pa alla fyra under bordet och plocka ihop bindor, plaster, pennor, pengar, nycklar, lappglans, nasdroppar, ogonmask, spray..... OCH ett otal antal tandpetare som jag brukar ha for vana att sno at mig overallt.

Oscarsgalan var det ju ocksa. Japp, de har stangt av Hollywood boulevard framfor The Kodak theatre och talten och TV-reporterstallningen ar uppe. Plus "tusen" bussar och lastbilar ar parkerade overallt... dock inga campande manniskor an. Jag har massor med foton, men begriper som sagt inte hur jag far in dem i den har datorn.... men det kommer, sa fort Camilla vaknar. Jag har i alla fall kort pa de gigantiska Oscarsstayetterna som brukar synas i TV.... fast de jag fotade var fortfarnade inplastade.

Nu hor jag att Katie ar uppe... hurra... sallskap!

Over and out/Mamselamsen, over there!

7 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Vad häftigt att du håller oss uppdaterade här borta i Svedala.
Har jag nästan varit i Spanien om jag dricker vinet jag fick av grannen som köpte det i Madrid förra veckan....? *känner efter* Vamoz, amigos...jorå. Och så åt jag lunch hos Fernandoz på "la uva" idag - jag har nog varit i Spanien...

4:45 em  
Blogger Jubbe tycker...

Wow...det är så härligt att läsa din blogg. Bättre än ngt annat resemagasin.

/jubbe

5:05 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

bloggblad: Jag drack Corona igar, sa jag har nog varit i Mexiko.

Jubbe: Och mer kommer under dagen... ska bara shoppa lite forst.

5:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

monica> Fast alkoholen ar ju bortkokt forstass... men smaken finns dar.... as-kalsa!

5:55 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vad är klockan här om du skriver typ 6:00 PM? Härligt att läsa, känns som du är här men ändå långt borta.... p:et finns med ser jag.

6:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

anne-maj: Jaa, p finns.... men inte aao.... inga prickar har inte.

6:20 em  
Blogger Gagga tycker...

Jaa, här sitter man insnöad o äter raggmunk med lingonsylt. Inte illa det heller förresten.
Kan du inte försöka flörta till dig en Oscarstatyett. Den skulle väl bli fin bland alla dina uppstoppade djur !
Njut av dina dagar!

6:25 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka