.

Mamselamsen

fredag, februari 24, 2006

Inte min dag idag!

Det är fredag...."Skapardag"! Men inte idag. Stephan har erbjudit sig att skala alla de här.
Potatis liten
Och de arbetet/skapandet lämnar jag så gärna över till honom. Det kommer att bli både Jansson och potatisgratäng av dem. Ska sen föreslå någon köttbit som är doppad i ägg och ost och sen blir stekt på låg värme. Himlar och bananer vad hungrig jag blev nu.

Med tanke på att han är Kung i Köket... till skillnad från vissa som är Kung i Baren... ska jag nådigt fråga om jag i alla fall skulle kunna få kreera salladen och duka. Jag "får" ju inte bli "vintant" klockan fem en fredag, om jag inte lagar mat. :-)

Musik är inte att tänka på... proffskocken ska ha det tyst när han skapar. Mp3-spelaren får det bli... och i och med att jag inte vet hur man gör för att ladda in ny musik, blir det samma låtar som Jessica lade in i somras.

Over and out/Mamselamsen, på väg in i duschen. *skäms lite över tidpunkten*

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Inga nya låtar sen i somras!? Fniss....jag erkänner, vet inte heller hur man gör! Måste nog ta ett friår och lära mig sånt. Men 17:30 kan man vi väl ta ett glas vin? ;-)

3:15 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Metta: bara att köra alltså!

Londongirl: Inte du heller. :-)

3:57 em  
Anonymous Anonym tycker...

apropå mat.... och bilder... jag vet inte om det räknas men jag tror jag har klått dig nu med äckligaste mat-bild... *grin*

6:03 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka