.

Mamselamsen

torsdag, december 22, 2005

Vem är det egentligen som är jetlaggad?

Här sitter jag as-pigg och klockan är halv sex och jag har fikat och redan varit en vända under köksfläkten. Fasen, det är ju faktiskt inte jag som har jetlag.

Orsaken till detta tidiga uppvaknande finns det rester av här.
Julsnören liten
Ebba förståss.... vem annars. Jag har nog aldrig HÖRT en katt ha så vansinnigt roligt med julsnören som Ebba hade för en stund sen. Och just nu är hon i köket och skramlar med sin matskål. Folk får säga vad dom vill.... kattor KAN prata!!!! Teckenspråk.

-Dragande och prassalande av julsnören betyder: Stig upp!
-Skramlande av matskålar betyder: Kom och fyll på med ny mat.
-Springer som "ett torrt skinn" fram och tllbaka betyder: Lek med mig... NU!!!!!

Idag ska jag faktiskt iväg på kursen. Den är ju bara mellan åtta och halv tolv. Sen ska jag hem fort som ögat för att tvinga med familjen och handla de sista grejorna till julbordet samt de godsaker som vi/jag redan har ätit upp. Exempelvis lökkorven som jag smällde i mig redan samma dag den inköptes.

Som sagt Camilla är också vaken och jätteglad att mamsan också är det.

Over and out/Mamselamsen, som solidartets-leggar

8 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

Jag ar ocksa vaken, det maste vara nagot i luften....

5:48 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

ilva: Ja, det måste det vara.... för du har väl ingen katt?

6:06 fm  
Blogger Ilva tycker...

na men en hund! Fast han sover minsann sa lugnt, saker i nagon av sofforna den lusen. Julstress kanske, till slut sa blev aven jag ett offer for den!

6:10 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag är stört-cool. Allt är ju klart... utom granen och inhandlandet av grönsakerna och godiset.

FAST.... Stephan har handlat godis. Det där sockerfria, som vi fick så vansinnigt ont i magen av för ett par månader sen. Tror vi köper nytt... med äkta socker i.

6:36 fm  
Blogger Ilva tycker...

haha
gor det for julfridens skull....

7:13 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Mamselamsen: undrar jag om inte Ebba är hemlig kusin med min katt.. Han är nämligen också galen i snörena på julklapparna. Fast han leker inte med dem, han äter upp dem, så här blir det inga snören alls!! Snören är nog inte den nyttigaste kattfödan, tror jag...

8:22 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Det måste vara något i luften. Jag vaknade 4.39 och fick försöka somna igen. Vaknade igen 5.59 och fick försöka igen. Har jag fått jet-laggen också?

8:57 fm  
Blogger PGW tycker...

Ida, klokt att avstå snören om katten äter dem! Har en bekant som fick åka akut till veterinären med kissen! Det blev en lång operation för att få ut snöret ur kissen! Pappskallen till katt har förstås inte lärt sig något utan vill fortfarande käka snören om han lyckas hitta något ...

9:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka