.

Mamselamsen

tisdag, november 01, 2005

Ha ha ha... jag tror jag blir galen.

Jo, då det där stället var ganska intressant. M E N så åker Stephan till en kompis, som driver att annat ställe och som av olika anledningar nu är ensam "drivare". Nya diskussioner är att vänta. *skrattar* Det är tur att man aldrig har tråkigt!

Idag har jag börjat undra över en sak. "Varför är kvinnor över 50 så himla präktiga"? Jag har aldrig förut, jobbat med kvinnor i min ålder... hm... undrar om jag framstår som präktig? Måste fråga ungarna.

Hur som helst, när detta kneget är slut, vill jag jobba tillsammans med folk som är minst 20-30 år yngre än jag. Dom/Ni är mycket roligare, mer lättsamma och inte så prestigefyllda. Inte så många i alla fall.

Ja ja ja...nu har vi nya planer.... I G E N !!! *skrattar* Jag undrar om det någonsin blir nån reda med oss?

Over and out/Mamselamsen, som ska tjuvlyssna på alla Stephans telefonsamtal ikväll med den andre "drivaren"

3 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Vi är inte präktiga på riktigt. Vi bara låtsas. Skrapa lite på Niveakrämen får du se!

10:26 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

OK... idag ska jag introducera mina STORA guldväska för dom. =)

6:16 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Hej Mamselemamsen !

Vill bara säga att jag har läst din blogg i ca. 5 månader. Har aldrig lämnat någon kommentar tidigare, är en sån där smygare...... Hur som helst tycker jag att man ska tala om för någon när man tycker något är bra, och jag tycker din blogg är skitrolig. Känner igen mig i mycket du skriver. Tänker på det där med präktiga tanter och garvar lite för mig själv. Jag jobbar i den offentliga sektorn (som det heter), det är mycket präktiga tanter här (får väl snart räkna mig till en tant efter som jag är 40)men präktig vill jag aldrig bli. Jag tycker det är roligt att provocera lite, när tanter gnäller eller beklagar sig över olika saker så tycker jag ofta tvärtom och det är roligt. Dom tycker nog jag är rätt obstinat. Men min erfarenhet är oxå att det finns tanter som är 25 år och så finns det brudar som är 70, jag tänker att den mentala åldern är viktigare än den faktiska. När jag åkte på en finlandskryssning för ett tag sedan, var det flera äldre (över 65) som var med. Fina damer som var uppklädda till max, fnittriga och med lilla pluntan i väskan. Dom var bara värst, dom var omsvärmade av karlar och betedde sig som lystna tonåringar. Jag blev så glad och tänkte det finns ett liv efter 65 som inte bara behöver bestå av att klappa katten, beklaga sig över pensionen och ungdomar och annat som man kan vara missnöjd med. Om jag blir ensam och inte har några roliga vänner kvar, så startar jag en klubb och jag tänker den ska heta "vi som rockar ända till begravningen" och jag skulle gärna se dig som ordförande.

Ha det så gott och fortsätt med din roliga blogg.

8:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka