Receptet på kvällens gastronomiska utflykt i Nybban.
- Ta ut en Wasa sport ur paketet
- Bred på ett lagom tjock lager Lätt och Lagom (tänk på att det ska vara ända ut i kanten)
- Ta fram en vällagrad Grevé
- Skala den = ta av plasten
- Dra ut andra lådan och plocka fram en osthyvel
- Skär jämna och vackra skivor (akta fingrarna)
- Lägg ostskivorna lite snyggt på knäckebrödet
Och vips har Ni en rejäl ostmacka!
Bör intagas med jäkigt stark kaffe. (Glöm inte att plocka undan efter Er)
Over and out/Mamselamsen, som faktiskt inte har den minsta lust att laga mat
- Bred på ett lagom tjock lager Lätt och Lagom (tänk på att det ska vara ända ut i kanten)
- Ta fram en vällagrad Grevé
- Skala den = ta av plasten
- Dra ut andra lådan och plocka fram en osthyvel
- Skär jämna och vackra skivor (akta fingrarna)
- Lägg ostskivorna lite snyggt på knäckebrödet
Och vips har Ni en rejäl ostmacka!
Bör intagas med jäkigt stark kaffe. (Glöm inte att plocka undan efter Er)
Over and out/Mamselamsen, som faktiskt inte har den minsta lust att laga mat
5 Kommentarer:
Tack för detta förnämliga recept. Måste prövas omgående. Maken hade annars med sig överraskning hem efter jobbet idag = varsin räksmörgås från vårt lokala konditori (som för övrigt levererar till Landvetter Airport). Det var mums, med ett glas vitt till!
Ohhh. vá gott!
Jag ÄLSKAR grevè ost!!
abci! Jag med. Men den måste vara vällagrad- Gärna så det rinner lite om den.
haha,,,, vet du inte att lätt o lagom innehåller plastkulor. Dessutom är det inte ens gott det där smöret... blä!
Skicka en kommentar
<< Tillbaka