.

Mamselamsen

torsdag, augusti 11, 2005

Modetidningar.

Jag köper inte ofta dylika tidningar*, men häromdagen gjorde jag det. En perfekt tidning att ha på toaletten. Den ligger där i ett fack och väntar på att någon "filosoferande" person ska dyka upp. Jag har nyss "filosoferat" lite tillsammans med magasinet. Det första som slog mig var: "Himmel, så mycket fula kläder det finns".

Dock såg jag, att det tydligen är inne med Persiskt orientaliska mönster i höst. Samt att det är "jättehett" med korta "dräktjackor". Då, på "muggkanten" förstod jag varför bekanta gav mig komplimanger för min korta Persiskt mönstrade jacka, som jag hade plockat fram ur en sopsäck, och hade på mig på stan här om dagen. Så min gamla 80-tals jacka med guldknappar är hur modern som helst igen. *jätteförvånad*

Ibland fattar jag ingenting.


* Däremot köper jag skvallertidningar av värsta sorten i stället.

6 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Jag rekommenderar att undvika de svenska så kallade modetidningarna, de visar verkligen bara de fula kläderna. Satsa på brittiska Vogue eller InStyle. Italienska Vogue är bra också, man behöver inte fatta vad som står, det är ju bilderna som är intressanta!

9:43 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Bara man sparar favoriterna tillräckligt länge blir de snart moderna igen:)

9:50 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

*noterar*

9:50 fm  
Blogger PGW tycker...

Mode kan vara så mycket liksom ;-)

http://gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/2005/08/fugwatch.html

9:55 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Den länken funkade inte!

10:03 fm  
Blogger PGW tycker...

Dumma länk, den bara fånar sig, det var ju en så rolig bild på Pamela Anderson som försökte klä sig modernt eller nåt. Följ länken från min blog istället, bilden finns med bland de senaste.

11:03 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka