.

Mamselamsen

tisdag, maj 24, 2005

"Hollywood-baben" får mamma att spricka av stolhet!

Camilla ringde idag från Hollywood. Hon och Robin ska ha konsert på The Renaissance hotel på Hollywood boulevard i början av juni. Detta hotell är mycket starkt sammankopplat med Oscars-galan. (utifall Ni inte visste) Oh...baby...you rock! Jag skryta?????? Jajamensan...fullkomligt totalt utan hämningar och hur osvenskt som helst.

Jag vet att du inte tycker det är något så där vansinnigt otroligt, eftersom du bor granne med det hela. Men för lilla mig i en småstad i Småland är det lite speciellt. Vad ska du ha på dig? Galablåsa blir det väl? Kan du kanske fixa det hos den där Damen på La Brea som fixade dina scenkläder till förra konserten.

Hur som helst tycker jag att du ska lägga på ett "järn" på inspelningen av skivan.....jag väntar otåligt på att få börja jobba från denna sidan av jorden. Ont om tid? Skitlöjligt...lägg bara till ett par timmar till på dygnet. Jag tror dom timmarna finns att köpa på "Target" eller på "4ever21"

Vet du att det är inne med knäbyxor här......Ebba och jag har det! Så dom svarta jag fick av dig för 5-6 år sen, får du ALDRIG tillbaks igen! Ja, jag vet att jag har ett par vita också.....men dom fick jag ju av pappa.