.

Mamselamsen

lördag, maj 21, 2005

Han skrattar åt mina byxor.

Jag fattar inte varför han skrattade åt min vita jättehippa knäbyxor? Han fnissade lite mindre, när jag upplyste honom om att det faktiskt var han som köpte dom till mig. Förmodligen i ett anfall av sinnesförvirring till Mors dag, för ett par år sen. Men jag struntar i hans fniss, för jag har minsann sett i den superseriösa tidningen "Nu" att det ska vara långa schorts och knäbyxor i år. ALLA i Hollywood har det!!! Och jag ska ju dit i september, så det passar fint att vänja mig redan nu, med att smälta in i kändisvimlet.

Ibland undrar jag om jag är någon form av mode-guru. Jag har haft dessa byxor i 2 år, men inte förrän nu är dom "inne". Det var precis likadant med alla mina guldskor och guldväskor. Jag började köpa det för ett par år sen. Ja, jag vet att alla då tittade på mig som om jag var någon form av UFO. Men nu minsann, är ALLA jätte-avundsjuka! Till och med på mina "Bosnien-Herzegovina-skor" (ungarna kallar dom det)

Tja...vad som är på gång till näst-nästa år? Måste känna efter vad som skriker i min modetarm? Nä..... vet inte. Har inte återhämtat mig från Melodifestivalen än. Återkommer om det, när min inre lugn har hunnit ifatt mig