.

Mamselamsen

söndag, november 29, 2009

Lena händer.

Nu skrivs det massor om hur man ska få lena händer... och skitdyrt är det mesta som rekommenderas i Expressen. Och sedan avslutas artikeln med att man inte ska använda mineraloljor, som kommer ur råolja... utan använda naturliga grejor som tillför näring. Då ställer jag mig frågorna...

1. Råolja, är inte det naturligt? Hade inte en aning om att det tillverkades i något laboratorium.

2. Att tillföra näring... alltså att lägga det ovanpå huden... för krämer går i princip inte längre ner. Kan man då inte lägga ett par fläskkotletter och ett par tomatskivor på händerna? Där kan man snacka om näring.

Jag har provat flera av de krämer som hon skriver om... och nä, de var inget bra. Det finns bara en riktigt bra handkräm. Denna!

H
Hemskans osexig och olyxig... men den är bra. Händerna bli sammetslena på två minuter. Funkar askalas på fötterna också.... för att inte tala om på hästar. Räcker i en evighet gör den också.

Over and out/Mamselamsen, antitant


BTW. Den är superb till alla Er som har bakteriefobi också.... krämen är nämligen antiseptisk. Den är faktiskt som ett litet Kinderägg... tre överraskningar i en. Len hud, antiseptisk, och luktar fräscht av mentol.

Jösses, denna tuben måste vara Guds gåva till människan.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

och bönderna använder den till kossans spenar och då kan kvinnan använda den till .....och mannen då?/Gerthie

10:51 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

En dundersalva helt enkelt,

10:53 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka