.

Mamselamsen

torsdag, november 26, 2009

Den här dagen börjar inte bra.

Läser om att RIA inte får ha kvar sin container vid "återvinningen" här i Nybro.... där folk har kunnat lämna av bra grejor, som därefter säljs i RIA:s affär här i Nybro. Nu är det i princip bestämt att sådan inlämning endast ska göras på återvinningen i Kalmar och containern här ska bort. Hur tänkte de nu? Det är tre mil till Kalmar!

Det skrivs att grovsorteringen på återvinningen här i Nybban har gjorts av personalen. Det hade jag ingen aning om... för varje gång jag har varit där, har jag och alla andra som är där samtidigt som jag, sorterat på egen hand.

RIA är en fantastisk organisation, där överskottet går till människor i svår situation. En organisation där de kyrkliga samfunden har gått samman för en sak: "Människan i centrum." Jag är inget fan av religion/er... men de gör ett jättearbete... och många gånger har jag lämnat av grejor i deras container... och väldigt ofta handlar jag på RIA.
Ria
Man kan visserligen lämna sina grejor direkt till RIA, men eftersom människan är av naturen lat, tror jag att väldigt mycket kommer att kastas när människor är på återvinningen... och de inte hittar containern.

Max Weber skördar stora lagrar nu.

Over and out/Mamselamsen

..........................................................

Länk till en Nybroits unika musikblogg. HÄR!