.

Mamselamsen

lördag, september 19, 2009

Jag gillar udda typer.

Ja, jag dras till dem.... bara för att de är lite udda.

Det är därför som jag är ett stort fan av Leif GW Persson. Man skulle kunna tro att han är lobotomerad när man ser och lyssnar på honom... men han är smart... så smart.... och han vågar säga saker som vanliga människor möjligtvis bara tänker.

Jupp... gillar människor som inte "goes with the flow". Människor som inte alltid håller truten... och som inte bara sitter hemma vid köksbordet och gnäller över allting... utan att göra något åt det.

Jag behöver inte tycka likadant som de udda fåglarna... men jag gillar att de står upp för vad de tycker... utan rädsla för att inte bli älskade av alla.

De känns helt enkelt mer ärliga än alla tysta smilfinkar som det verkar finnas "overload" av i världen. OK... fru Anka har sagt sitt.... och som jag tycker är rent åt h***ete... men hon gör det... och det ska hon ha credit för. (Fast nu tror jag förståss att det ligger mycket mer bakom hennes idiotiska uttalanden. Att få uppmärksamhet... och i slutänden kunna tjäna massa pengar på det.)

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Är det inte lite "Desperate Housewives" över dessa rika kvinnor?
/T ss

5:08 em  
Anonymous Anonym tycker...

GW har jag träffat vid ett flertal tillfällen. Tyvärr, måste jag säga. Han må vara klarsynt i vissa fall, men trevlig är han inte. //C

9:27 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka