.

Mamselamsen

fredag, september 18, 2009

Asch... det blir visst ett lite inlägg om hemmafruar... fast främst fru Anka.

Jag läste med skräckblandad förtjusningsfasa hennes inlägg på Newsmills. Inte för att hon är hemmafru och har det himla bra ekonomiskt, för jag var ju själv hemmafru, ända fram tills att ungarna började skolan... om än en ofattbart fattig sådan.

Det jag reagerar på med fru Ankas utspel, är de krav som hon ställer på hemmafruar. I princip att de ska vara vackra och lydiga små slavar och ställa upp på försörjarens alla nycker och behov. Samt att det yttersta målet i livet är att hitta en rik karl.... oavsett om man blir kär i honom eller inte.... bara han har pengar. Att unga tjejer inte ska lägga energi på utbildning, utan mer på utseende... så de kan roffa åt sig en rik karl. Det spelar ingen roll om det är några känslor inblandade... bara han är rik. Och när man sedan roffat åt sig en "Sugardaddy", finns det bara ett sätt att hålla honom kvar... genom att vara snygg och ge honom en avsugning när lusten faller på honom. Sedan gillar jag inte hennes oerhört förnedrande inställning till människor omkring henne... faktiskt känns hon som en riktig häxa.

Det är det jag "slog avigt av".

Men visst... vissa grejor har jag tagit åt mig. Framför allt det där med att alltid vara snygg och attraktiv... så att min man, vars hjärna endast består av en repilhjärna.... inte går ut och vänstrar. För det vet vi ju alla, att män endast är djuriska Alfahannar, som bara tänker på fortplantning.
Hjärn

Så därför ligger jag alltid på topp.
Hemmafru

Over and out/Mamselamsen


Och vad jag förstår är hon väldigt välkommen till KD

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Aha, du visar bröllopskläderna?
/Gerthie

11:31 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka