.

Mamselamsen

torsdag, augusti 13, 2009

Log inombords!

Igår, när jag var på biblioteket såg jag en bok på "14-dagarshyllan".... började bläddra och tyckte mig liksom känna igen innehållet på något vis. Ett "nytt" sätt att tappa kilon.

Någon som kommer ihåg min... eller rättare sagt Camillas "Turbodiet som hon plockade med sig hem från USA? Den som jag körde stenhårt med för två år sedan. Ja ja... hur som helst kollade jag på vilka författarna var till boken... den med det "nya" sättet att gå ner i vikt. Då log jag! En av författarna... en känd hälsoguru... bl.a. som bloggare, var en av författarna till boken

Leendet på min mun grundar sig i att han dammsög min blogg medan jag körde med min Turbodiet och när jag skrev om varför just den funkade så bra. (Ni vet ju hur mycket man kan se på räknaren.) Delar av boken är i princip en kopia av saker som jag skrev.... fast jag begrep ju inte att det inte var en Turbodiet... utan en Isodiet. :-)
Turbo
Men jag tycker att det är roligt... det är ett bevis på att mina... eller rättare sagt Camillas "recept" inte är dyngskit.

Och jag kommer att återgå (nästan iallafall) till den modellen idag igen. Det har ju varit lite si och så med både mat och motion de sista veckorna. Ungarna har varit här... jag har varit i Stockholm.... och då kan man ju inte vara hälsosam hela tiden.

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Mia tycker...

Jag vill också ha en sådan där räknare! Jag kan bara se hur många träffar jag har fått i en usel graf...

Hör den till blogspot eller har du installerat den själv?

Tipsa mig! :)

11:39 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

statcounter.com

11:41 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka