.

Mamselamsen

onsdag, september 10, 2008

Nu har jag varit riktigt duktig!

Har jobbat tills nu! Fick göra om en massa, för att det inte hade sparats på den servern jag jobbar på nu. Surt, men nu är jag klar för idag... och ta mig tusan om jag inte ska ta mig en slurk vin medan jag ger mig själv ovationer.

Det finns säkert någon som undrar vilken portal det är som flyttas... det tänker jag berätta när den är flyttad och klar... typ 1:a oktober. Då ska jag även berätta vem som är min "elaka" chef.... som bara gnäller om att jag inte gör som jag ska. :-)

Åsså ännu en "cliffhanger".
Förutom att Millan var ovanligt fnissig idag, berättade hon en massa as-kalas-kuliga saker... men jag tror inte att jag får skriva om dem här. Vi får vänta tills hon gör det själv... kanske ikväll... hon slutar jobba om en halvtimme.

Nää, jag känner att jag är helt tom i huvudet, efter en 12 timmar vid datorn, så nu stänger jag helt enkelt av den här helvetesmaskinen och lägger mig i soffan och glor på... vad som helst.

Over and out/Mamselamsen, snortrött

Uppdaterad.
Det blir nog ingen uppdatering av Millans blogg ikväll. Det sista jag hörde på telefonen var: "Nu har jag inte tid mer, ska träffa mina pöjkar på Trotzig. Hejrå!

Tur att den ungen är ledig imorgon... till skillnad från den andra, som håller på att slita arselet av sig just nu. Hon ska få en riktigt fin present, när hon fyller jämnt i oktober.

1 Kommentarer:

Blogger LipglossHeaven tycker...

Eeeeh..vem är det som är trött egentligen? Sist jag kollade så fyller jag varken jämt eller i oktober...=)

5:19 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka