.

Mamselamsen

lördag, september 20, 2008

Nu har jag hört den färdiga låten.

Millan skickade nyss över en fil med låten som hon ska skicka in till Melodifestivalen.... och jag säger bara en sak. "Empty room"... släng dig i väggen.

Hon låg i soffan och spelade in sången... ungen kan/får ju inte sitta... juh. Så det är samma inspelningsteknik som på låten Emilie.... fast där sjöng hon rakt in i den lilla mikrofonen på datorn. Men nu.... kudde under huvud och knän.... mick på stativ och dator på magen. Den ungen, hon kan sjunga liggandes hon... det är det inte många som kan. Så nu är det bara att skicka iväg och invänta resultat... men förmodligen blir det väl Bobby Ljunggren och Ingela Pling som vanligt. Camilla har inte helt höga förväntningar om att någon nykomling ska kunna gå vidare i den ankdammen.

Nu får det vara hur det vill med det... här kommer ett kort på "skatan". Jag har "photoshoppat".... och det märks ju liksom inte.
Skivomslag copy

Over and out/Mamselamsen, en fena på datorer.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

På tal om melodifestivalen så har jag inte hört om jag ska vara med och välja ut låtar, men det ger väl sig. Det är inte många som vill göra det nu för tiden.
Och den där Andreas i Idol-juryn, roligt att han tackade ja till det, att han bara hinner med det? Det är roligt att se sin mentor igen.

/Musikproducenten

11:01 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vi får väl se.... håller tummarna för dig. :-)

8:41 fm  
Blogger LipglossHeaven tycker...

Jag vill vara med och välja..då kommer jag välja miiiiiiiiin!!

10:36 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka